Tehnologia folosește numere aleatorii diferite pentru a converti informația biometrică, în cazul acesta venele din palmă, într-o cheie criotată pentru criptarea și decriptarea informațiilor personale scrie digitaltrends.com.
La sfârșitul transferului de date, un cod aleatoriu care reprezintă informația biometrică a uitilizatorului este comparat cu numărul generat la început ca să verifice persoana. Conform cercetătorilor această metodă ar elimina nevoia de a folosi chei criptate pentru a avea acces la informațiile criptate.
Fijitsu a menționat că a folosit algoritmi de corectare a erorilor pentru a compensa mișcări abia perceptibile ale mâinii în timpul transmiterii datelor. Susține că acesta este un mod mai puternic de a proteja informațiile personale deoarece există o șansă redusă cainformațiile biiometrice să fie interceptate în rețea și s-ar putea extinde aplicarea lor și la serviciile de cloud. Tehnologia de la Fujitsu ar putea aduce implementarea aceastei formă de logare la cloud, rețele sociale și alte servicii online.
Compania spune că lucrează la îmbunătățirea timpului de decriptare și că dorește să lanseze sistemul până în 2017.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…