[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Evolv Technology: Un nou mod de a detecta amenințările

Tehnologia de scanare a persoanelor evoluează, iar Evolv Technology combină tehnologia millimeter-wave cu alte metode de scanare printre care și recunoașterea facială.

Cea mai populară metodă de detecție a armelor de foc, explozibililor și a altor amenințări ascunse în corpul uman rămâne trecerea prin detectoare de metal sau scanarea cu detectoare de metal. Această metodă poate fi una ieftină și ușor de implementat într-o gamă largă de aplicații. Cu toate acestea, doar detectarea metalului înseamnă că explozibilii plastici sau alte amenințări ar putea rămâne nedetectate, scrie securityinfowatch.com.

Scanerele corporale care folosesc tehnologia millimeter-wave, folosite pe aeroporturile din statele Unite pentru a scana pasagerii, detectează mai multe tipuri de amenințări, dar timpul de procesare este mai îndelungat și costul lor este mai mare.

Evolv Technology crede că a creat un mediu care îmbună cele două soluții. Compania a fost fondată în 2013 și scopul său este de a aduce o abordare diferită a securității țintelor ușoare. Soluția Evolv Edge combină tehnologia millimeter-wave și alți senzori pentru a scana oamenii într-un mod neintruziv în timp ce aceștia pur și simplu merg.

În plus compania a adăugat recunoașterea facială, care poate fi folosită împreună cu un sistem care poate detecta persoanele care sunt date în urmărire.
Din punct de vedere istoric, una dintre cele mai mari provocări pentru stadioane, gări și infrastructuri importante când încearcă să folosească tehnologiile de detecție este că multe dintre acestea nu funcționează așa cum ar trebui. Deși în laboratoare se obțin rezultate pozitive, în lumea reală apar situații care nu pot fi testate în laborator.
Sistemul de control acces Evolv Edge a scanat mai mult de un milion de oameni, pe măsură ce a fost folosit în lumea întreagă, a precizat Evolv Technology într-un comunicat, conform biometricupdate.com.

Compania fondată acum cinci ani are acum 45 de angajați, cu distribuitori Evolv Edge în Statele Unite și alte 13 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Evolve Edge folosește recunoașterea facială și a obiectelor pentru a scana oamenii care intră în clădiri, participă la evenimente sau folosesc transportul, fără a le cere să își golească buzunarele. Treizeci de proiecte pilot au fost completate folosind această tehnologie în 2017 și a fost testată de cinci laboratoare guvernamentale diferite.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019