HomeStiriBusiness & TehnologieELKO Romania: Switch de partajare a imaginilor, 4K şi Dual-View
elko-romania-switch-de-partajare-a-imaginilor-4k-si-dual-view

ELKO Romania: Switch de partajare a imaginilor, 4K şi Dual-View

elko-romania-switch-de-partajare-a-imaginilor-4k-si-dual-viewELKO Romania anunta disponibilitatea unui switch-ului ATEN US7220 de partajare a imaginilor, cu functionalitate 4K şi Dual-View.

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate, anunta disponibilitatea switch-ului ATEN US7220. Dispozitivul este primul switch dual de partajare din industrie ce dispune de capabilitate 4K, suport dual-view şi conectivitate Thunderbolt™ 2. Cu ajutorul lui utilizatorii işi pot transforma calculatoarele in adevarate statii de lucru, cu functionalitate de KVM. US7220 permite partajarea resurselor hardware a doua PC-uri dotate cu porturi Thunderbolt 2, oferind viteze de transfer de peste 20 Gbps. Trecerea controlului de la o statie PC la alta se realizeaza printr-o simpla apasare de buton, iar continutul video generat de cele doua calculatoare poate fi transmis catre doua monitoare cu rezolutie 4K. 

Prin cele doua porturi Thunderbolt 2 US7220 ofera o rata de transfer a datelor de pana la 20 Gbps, de patru ori mai rapida fata de cea a portului USB 3.0. Din perspectiva experientei de vizualizare, ATEN US7220 suporta in mod nativ doua ecrane 4K, unul conectat prin HDMI şi unul prin Thunderbolt, oferind imagini clare cu un nivel al detaliilor foarte ridicat in orice scenariu de utilizare. Astfel, este o solutie potrivita atat pentru creatorii de continut digital cat şi pentru gameri sau cinefili.

Datorita diversitatii sale in materie de conexiuni, ATEN US7220 poate fi uşor catalogat ca fiind un Hub digital. Pe langa cele doua ecrane 4K, PC-urile conectate la switch pot avea acces la un maxim de 11 periferice/ dispozitive.

Pentru mai multe informatii acceseaza ATEN US7220: http://www.aten.com/global/en/product-landing-page/us7220/

 

elko-romania-switch-de-partajare-a-imaginilor-4k-si-dual-view

 

 

 

 

Share With: