HomeStiriBusiness & TehnologieEcranul Echo Show al Amazon afișează imagini de la camera de securitate
ecranul-echo-show-al-amazon-afiseaza-imagini-de-la-camera-de-securitate

Ecranul Echo Show al Amazon afișează imagini de la camera de securitate

ecranul-echo-show-al-amazon-afiseaza-imagini-de-la-camera-de-securitateAmazon a anunțat că dispozitivele Echo, în special Echo Show (care are un ecran) vor putea afișa imagini live ale camerelor inteligente pentru acasa.

Companii ca Ring, Arlo, Nest, August, EZViz, Vivint, Amcrest, Logitech Circle 2 și IC Realtime sunt compatibile cu dispozitivele  Echo ale Amazon, relatează techcrunch.com.

În plus, Amazon introduce Smart Home Skill API  care va permite dezvoltatorilor să integreze imagini video live de la camerele inteligente pentru acasa cu dispozitivul. Echo Show a fost anunțat în luna mai și va începe să fie comercializat săptămâna viitoare.

Echo Show se poate conecta la Wi-Fi și permite comunicarea cu Alexa, redarea muzicii, ascultarea știrilor și a vremii și altele. Dar deoarece include și un ecran cu o diagonală de șapte inci, permite și efectuarea de apeluri video, vizualizarea versurilor unui cântec redat și alte funcții care sunt susținute de ecranul dispozitivului. Una dintre acestea este vizualizarea imaginilor de pe camera inteligentă pentru casă, au spus cei de la Amazon.

Prouducătorii camerei de securitate și soneriei video Ring spun că utilizatorii Echo Show vor putea zice „Alexa arată-mi ușa din față” pentru a-l vedea și auzi pe vizitator chiar pe ecranul Echo Show.

Amazon a mai spus că se lucrează și la posibilitatea de a asculta sunetele înregistrare de camera video cu ajutorul difuzorului Alexa, iar Amazon Echo Show este un punct de acces logic datorită ecranului, scrie cnet.com.

Până acum, se consideră că securitatea casei a rămas în urmă la capitolul integrării cu platforme smart home importante. Acest lucru a fost adevărat în special pentru camere. Omna de la D-Link a fost printre primele camere de securitate care au fost integrate cu Apple HomeKit.

Sistemele de securitate al Scout și Abode funcționează cu platforma de voce a Amazon dar lista de comenzi vocale este limitată la pornirea și dezactivarea sistemului. Vivint a lucrat cu Alexa ani de zile, dar parteneriatul nu s-a extins la camerele de securitate.

 

 

 

Share With: