HomeStiriBusiness & TehnologieEagleEye Networks se extinde în Europa prin achiziția Panasonic Cameramanager
eagleeye-networks-se-extinde-in-europa-prin-achizitia-panasonic-cameramanager

EagleEye Networks se extinde în Europa prin achiziția Panasonic Cameramanager

eagleeye-networks-se-extinde-in-europa-prin-achizitia-panasonic-cameramanagerEagleEye Networks, una dintre cele mai mari companii furnizoare de servicii de stocare a imaginilor video în cloud a anunțat achiziționarea Panasonic Cameramanager și a NuboCam.

Achiziția va extinde acoperirea Eagle Eye Networks în Europa, unde sistemul CameraManager este popular și va include două centre de date suplimentare care vor fi adăugate la rețeaua globală existentă a EagleEye, care conține șapte centre de date. Achiziția va include și acoperirea Cameramanager din America Latină și Asia. Cei 45 de angajați ai departamentului, care include directorul administrativ și directorul tehnic, vor părăsi Panasonic și se vor alătura EagleEye Networks. Cloud Management Services Europe B.V. al Panasonic va fi redenumit Eagle Eye Networks B.V.. Produsul principal va fi redenumit Eagle Eye CameraManager, scrie sourcesecurity.com.

Eagle Eye Networks și-a dorit să își extindă amprenta în Europa, incluzând mai mulți parteneri. Împrenuă cu achiziția CameraManager vin și relații cu aproximativ 125 de furnizori/integratori din Europa care oferă servicii video în cloud pentru companii mici.

CameraManager are și două parteneriate private cu Pronet Security Services în Turcia și cu Securitas, care vor fi transferate către EagleEye Networks. CameraManager are cele mai multe camere achiziționate de companii mici în Europa, în afara spațiului de stocare video în cloud.

Dean Drako, CEO al Eagle Eye Networks, a declarat într-un comunicat al companiei că furnizorii din Europa ai EagleEye susțin această achiziție. 

Directorul administrativ al Panasonic Cameramanager, Rishi Lodhia, a declarat că astfel cei doi pionieri de soluții video în cloud pot oferi un portofolui larg de soluții de supraveghere în cloud.

Astfel, oferta formată din EagleEye Cloud Security Camera VMS împreună cu noua Eagle Eye CameraManager și Eagle Eye NuboCam va oferi furnizorilor cea mai extinsă linie de produse video în cloud disponibilă în lume.

Produsele de supraveghere video în cloud ale CameraManager sunt populare pentru încrederea, ușurința de folosire și bogăția caracteristicilor care includ metode de stocare opționale, detectarea mișcării, notificări pe telefon și analiză video în cloud.

 

 

 

Share With: