Folosita initial de catre armata pentru a-si asigura paza bazelor militare sau a altor locatii, drona PARC este capabila sa zboare la altitudini de pana la 170 de metri pentru perioade nelimitate de timp, astfel ca teoretic poate monitoriza permanent o locatie scrie idevice.ro.
Cheia acestei autonomii este un microfilament care face legatura cu solul, el fiind capabil sa transmita energie pentru motoarele sale, dar sa si transmita date catre calculatoarele la care este conectata, deci vorbim despre un feed video real oferit pentru utilizatori.
Acest microfilament este mai subtire decat cablul unor casti pentru smartphone-uri, insa este foarte rezistent, drona avand desigur si o baterie incorporata care permite aterizarea sa in cazul in care contactul cu sursa permanenta de energie este intrerupt in vreun fel.
Deocamdata nu se stie cand va fi lansata drona PARC sau la ce pret o va vinde compania Cyphy care a creat-o, insa ea are o utilitate limitata in lumea reala in principal din cauza faptului ca trebuie sa stea mereu conectata la o sursa de energie de la sol.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…