HomeStiriBusiness & TehnologieDelta Scientific a creat o barieră portabilă

Delta Scientific a creat o barieră portabilă

Delta Scientific, producător global de sisteme anti-teroriste de control al vehiculelor, a anunțat recent lansarea unei bariere care poate fi ridicată repede pentru a bloca temporar vehiculele.

Delta Scientific a anunțat recent lansarea noii bariere portabile DSC1500 care poate fi ridicată rapid pentru a bloca temporar vehiculele. Noua barieră portabilă securizează locațiile pe durata evenimentelor de scurtă durată și oriunde este nevoie de o baricadă pentru securitate interimară. Aceasta are o deschidere de aproape 5 metri (4,8), este certificată conform standardului M30 și poate opri un vehicul de 6.800 kilograme care merge cu 48 de kilometri la oră, scrie securitynewsdesk.com.

„Multe organizații au nevoie de bariere temporare, cu braț, ușor de instalat în zece minute pentru a închide în mod tranzitoriu un drum către una sau două străduțe sau să blocheze ieșirile parcărilor pentru a împiedica furturile”, sublinia Greg Hamm, Delta Scientific, Vicepreședinte de Marketing.

Conform lui Greg Hamm, alte bariere trebuiau umplute cu nisip, pietriș sau ciment pentru a funcționa, ceea ce îngreuna înlăturarea lor. DSC1500 poate fi reîmpachetată în zece minute.

Instalarea DSC1500 nu necesită pregătiri suplimentare. După ce este poziționată, baricada mobilă se despachetează singură folosind hidraulici manuale pentru a ridica și coborî barierele de pe roțile lor. Instalarea rapidă este facilitată de o remorcă care are integrată in dispozitiv de ridicare. Procesul poate fi inversat cu ușurință când evenimentul s-a încheiat sau este timpul ca bariera să fie așezată la o altă locație.

Compania a creat și un plan de închiriere a barierelor pentru cazurile în care organizațiile vor să le folosească doar o dată. Procesul este unul simplu. Organizațiile închiriază barierele portabile, le folosesc, le împachetează și le returnează, scrie securityinformed.com.

Greg Hamm spune că achiziția unei bariere portabile poate fi mai ușoară decât achiziția de soluții permanente. Barierele devin un bun deținut de organizații. În cazul poliției, aceasta are nevoie de bariere portabile deoarece pot fi folosite în diferite cazuri. În viziunea lui Hamm, achiziționarea unei bariere portabile nu este diferită de cea a unor veste antiglonț sau a unor noi chei pentru mentenanță.

Share With: