[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

De ce supraveghere video mobilă are o mare cerere pe piață

Experții industriei de securitate spun de ce supravegherea video mobilă este atât de căutată de oricine , de la proprietarii de animale la polițiști.

În prezent trăim într-o lume care se bazează pe cerere. Dacă avem nevoie de ceva comandăm și poate veni aproape instant. Astfel de servicii sunt posibile de progresul rapid al tehnologiei în ultimii zece ani. În prezent ne bazăm pe telefoanele mobile mai mult decât oricând și probabil mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată, scrie securitysales.com.

Prin urmare, s-a ajuns departe de la acele zile în care imaginile de pe camerele de supraveghere erau urmărite în camera din spate pe un mic monitor. Combinarea eficienței costurilor, creșterea lățimii de bandă a rețelei precum și codecurile îmbunătățite și tehnologia de compresie au făcut posibilă vizionarea de imagini HD de oriunde din lume pe dispozitive mobile.

„Infrastructura s-a schimbat. cred că parțial este din cauza altor industrii. Spre exemplu, cu consumul de conținut online precum Netflix și HBO, acel sentiment la cerere s-a răspândit într-un fel și în supravegherea video, unii oamenii au așteptarea de a scoate telefonul și a vedea video full HD de oriunde și oricând,” spune Andreas Pettersson, CEO al Arcules.

Aplicațiile pline de funcții din spatele imaginilor video redate pe mobil au creat un nou instrument pe care integratorii de securitate să îl ofere clienților, conform directorului de marketing al Digital Watchdog, Mark Espenschied. Aceste funții pot aduce beneficii pentru proprietarii caselor, afacerilor și administratorilor, precum și poliției.

Imaginile video redate pe mobil pot aduce pace persoanelor ocupate. O zonă care a avut parte de o creștere explozivă în ultimii ani este piața de sonerii video pentru că proprietarii vor să știe cine este la ușă înainte de a o deschide.

Posibilitatea de a împărtăși imaginile video poate fi utilă pentru poliție. Poliția poate obține informațiile în timp real cu video-urile pe mobil indiferent dacă acestea sunt împărtășite de un localnic sau sunt trimise de la un sediu central.

Conform unui raport publicat de Stratistics MRC, piața globală de supraveghere video mobilă a înregistrat o valoare de 1.401 milioane de dolari în 2017 și se așteaptă să ajungă la 3.196,93 de milioane până în 2026. Rata medie de creștere anuală este de 9,3% în perioada 2017-2026, conform onyourdesks.com.

Unii dintre factorii importanți care alimentează piața sunt cererea în creștere de soluții mobile de supraveghere video inteligente și scalabile, cererea în creștere de soluții de supraveghere video mobile în cloud și adopția în creștere de camere IP. cu toate acestea, costul inițial ridicat și problemele legate de confidențialitate legate de folosirea informațiilor oferite de aceste sisteme afectează creșterea pieței de supraveghere video mobilă.

Supraveghere video mobilă este un aparat care permite capabilităților de captare a imaginilor încorporate să permită comprimarea, stocarea sau transmiterea imaginilor video sau a informațiilor extrase prin rețele de comunicații sau legături de date digitale. Sistemele digitale de supraveghere video sunt utilizate pentru orice tip de monitorizare.

Pe baza aplicației, se așteaptă ca segmentul de drone să crească cu o rată semnificativă în perioada menționată.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019