[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

De ce este importantă instalarea sau îmbunătățirea sistemului de control acces

Nedap Security Management și HID Global sfătuiesc companiile să folosească sisteme de control acces și să le înlocuiască pe cele care folosesc o tehnologie învechită.

Securitatea nu este doar despre tehnologie, este despre oameni și modul în care își trăiesc viața. Un sistem de control acces potrivit îi poate scăpa pe oameni de grija securității, conform sourcesecurity.com.

Adoptarea unui sistem de control acces este o investiție importantă pe termen lung. Când este ales corect, sistemul de control acces potrivit oferă o varietate de beneficii.

Nedap Security Management a venit cu un plan în cinci pași pentru alegerea unui sistem de control acces care să țină pasul cu organizația care îl implementează, în următorii zece ani.

Planul include detalii legate de: întocmirea unei liste care analizează riscurile, stabilirea unei viziuni pe termen lung, oportunitățile oferite de un sistem de control acces, crearea unui plan de cerințe și găsirea unui furnizor potrivit.

De asemenea, HID Global a lansat un ghid în care explică de ce sistemele vechi de control acces reprezintă o mare problemă, se precizează pe site-ul hidglobal.com.

Control accesul pentru sistemele fizice și informatice sunt ambele esențiale pentru securitatea totală a organizației. Dar multe dintre tehnologiile de control acces fizic sunt învechite, inclusiv protocoalele de comunicații pe care acestea le folosesc. Soluțiile de control acces fizic care au devenit vechi și vulnerabile permit persoanelor rău intenționate să aibă acces la mai multe  proprietăți și bunuri protejate, inclusiv sisteme de computere, resurse fizice, proprietate intelectuală și chiar personal. Control accesul fizic nu trebuie să fie cea mai slabă verigă din programul de securitate.

IDG și HID Global au semnat un parteneriat pentru a livra un ghid proactiv care include cele mai bune practici pentru implementarea de noi tehnologii de control acces mai dinamice.

Ghidul cuprinde informații despre cum să construiești afacerea în jurul unor beneficii importante; să recunoști oportunitățile unei înlocuiri a sistemului de control acces care să fie eficientă din punct de vedere al costului și care să reducă la minim factorii care ar putea deranja; să acorzi prioritate pașilor într-o tranziție eficientă; să stabilești un plan inter-funcțional care să învingă provocările.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019