HomeStiriBusiness & TehnologieCum se schimbă supravegherea video pentru cazinouri
cum-se-schimba-supravegherea-video-pentru-cazinouri

Cum se schimbă supravegherea video pentru cazinouri

 

 

 

cum-se-schimba-supravegherea-video-pentru-cazinouriSistemele de supraveghere video IP îmbunătățesc cu mult felul în care operază cazinourile spre deosebire de sistemele de supraveghere analog.

Industria jocurilor de noroc se confruntă cu un val de schimbări. Cazinourile trec la sisteme IP pentru valoarea și funcționalitatea pe care acestea le oferă. Cu ajutorul tehnologiei IP, sistemele de supraveghere pot oferi imagini de înaltă calitate, le pot stoca pe o perioadă mai îndelungată și pot integra analiza video pentru a oferi o valoare mai mare. Chiar și cu noua tehnologie, multe cazinouri continuă să opereze separat sistemele de supraveghere ale jocurilor și cele care supraveghează automatele, barurile, zonele de divertisment, intrările și ieșirile și zona dn fața cazinoului, scrie securityinfowatch.com.

În cazul sistemelor analog, această separare a supravegherii video înseamnă existența a două echipe care monitorizează imaginile care sunt cele mai importante pentru fiecare echipă. Sistemul dual analog necesită ca fiecare sistem separat să aibă propriul server central, server pentru înregistrări și stații de lucru, aflate în locații separate și necesitând echipe separate pentru operații și mentenanță. Deoarece legile necesită accesare de imagini video de înaltă calitate, echipamentul de înregistrare trebuie schimbat des, necesitând și o investiție a timpului pentru a ține pasul.

Sistemele IP oferă soluții pentru multe dintre aceste probleme, în plus oferă și o funcționalitate îmbunătățită la toate nivelele sistemului de supraveghere.

Cu instalarea sistemelor IP, nu este nevoie de crearea de sisteme separate pentru a asgura funcționalitate și concentrare. Switch-urile de rețea permit dispozitivelor conectate să comunice folosind aceași infrastructură IP, nefiind restricționate de lungimea cablurilor ca în cazul sistemelor analog. Nu doar reduce nevoia de a duplica sisteme, dar și costurile de mentenanță și instalare, deoarece sunt mai puține dispozitive.

Sistemele de video management (VMS) permit distribuirea imaginilor de la camerele video către orice punct al rețelei și permite și restricționarea vizualizării lor de către anumiți operatori. Soluțiile de supraveghere IP care folosesc VMS permit centralizarea operațiilor – toate camerele pot fi integrate într-un singur sistem, folosesc aceleași server utilizând un singur program VMS ce are o sigură locație centrală și permite separarea imaginilor de la camerele video ca în cazul unui sistem analog.

De mai mulți ani, analiza video a permis utilizatorilor să detecteze anumite persoane sau vehicule care intrau în zone restricționate, să înregistreze informația de pe plăcuța de înmatriculare, să scaneze mulțimi pentru a găsi anumiți indivizi și multe altele. Sistemele de video management (VMS) și camerele IP de astăzi sunt construite cu capacități de procesare puternice, care ajută la dezvoltarea unei analize mai avansate pentru o detectare mai exactă a anormalităților de comportament care declanșează alerte – o componentă importantă a analizei predictive, scrie sourcesecurity.com.

Analiza predictivă diferă de declanșatorii standard ai alertei, folosind informații adunate dintr-o gamă variată de surse ce includ supravegherea video, control acces, administrarea vizitatorilor, administrarea incidentelor și alte sisteme, ce compară informația cu modele stabilite de comportament, care iau în considerare incidente anterioare, prevăzând eficient posibilitatea producerii unui eveniment asemănător în viitor.

Camerele echipate cu analiza video duc deja la avansarea analizei predictive, prin oferirea mijloacelor pentru o detectare mai exactă a incidentelor și evenimentelor și le transformă în furnizor de sisteme de contexte care pot fi create să indice o activitate compromițătoare, permițând un răspuns rapid și foarte informat, putând sublinia potențiale viitoare riscuri înainte ca acestea să apară.

Trei dintre cele mai comune provocări pentru supravegherea video a cazinourilor o reprezintă obținerea unor detalii de înaltă calitate de la intrarea cu probleme de iluminare, imbunătățirea recunoașterii faciale și îmbunătățirea redării imaginilor video de pe monitor/monitoare, scrie pelco.com.

O soluție pentru problema legată de felul în care este iluminată intrarea poate fi o cameră video IP care are funcții ce permit captarea detaliilor în lumină puternică și în cazurile în care este foarte puțină lumină. 

Un sistem VMS care are inclus poze digitale cu persoane căutate și le afișează una după alta, în continuu, ajută la identificarea acestor persoane când se află în cazinou.

În cazul împărtășirii imaginilor video cu poliția, cea mai bună soluție este folosirea unui sistem VMS care permite această colaborare și este ușor de folosit deoarece soluțiile curente sunt un obstacol în descoperirea imaginilor relevante de către o persoană care nu știe să opereze sistemele VMS și deoarece uneori transmiterea imaginilor poate întâmpina probleme.

 

 

 

Share With: