HomeStiriBusiness & TehnologieCreșterea numărului de camere de purtat duce la creșterea cererii de sisteme de management video digitale

Creșterea numărului de camere de purtat duce la creșterea cererii de sisteme de management video digitale

Un nou raport al IHS Markit arată o creștere a cererii a numărului de camere de purtat pentru polițiști care duce la o creștere a cererii de sisteme de management video digitale, pentru gestionarea acestora.

Conform unui nou raport al IHS Markit se așteaptă o creștere de aproximativ 30% a folosirii de camere de purtat de către polițiști în 2018, depășind 1,5 milioane de camere de purtat la nivel mondial. Proliferarea camerelor de purtat a dus și la o cerere mai mare pentru sisteme de management video digitale, care sunt necesare pentru gestionarea imaginilor video stocate și a altor dovezi digitale, scrie securityinfowatch.com.

Josh Woodhouse, care ocupă funcția de Principal Analyst pentru departamentul de supraveghere video al IHS, a spus că software-ul de administrare a dovezilor digitale ar trebui să poată administra imaginile video înregistrate de camerele de purtat. Cu toate acestea, spațiul de stocare al imaginilor video inițial nu ar trebui să facă parte din software-ul de administrare al dovezilor digitale, ci că ar putea fi folosit ca platformă de conectare a tuturor dovezilor și pentru configurarea aplicațiilor.

Software-ul de administrare al dovezilor digitale poate varia de la un simplu spațiu de stocare la instrumente sofisticate de investigare și alcătuire a dosarelor.

În Australia, un proiect de implementare a camerelor de purtat pentru polițiști este extins. Tehnologia care include camere de purtat a fost testată cu succes în 2013 și 2014 de polițiști australieni. După aceea au fost echipați polițiștii care făceau parte din Eastern Beaches din Sydneay în septembrie 2015, conform parkeschampionpost.com.au.

Acum, camerele de purtat sunt implementate în peste 500 de locații din zonele metropolitane și rurale.

Camerele, purate de polițiști în uniformă sunt activate în momentul în care poliția operează pentru a înregistra incidentele sau evenimentele în timp real. Dovezile video și audio obținute astfel ajută la investigarea infracțiunilor și pot deveni dovezi în cadrul proceselor.

Camerele M-View Matrix înregistrează imagini de înaltă definiție și o înaltă calitate audio, putând face poze, înregistra doar audio și filma în condiții de luminozitate scăzută. Imaginile sunt criptate și stocate în siguranță pe cameră și apoi descărcate într-o bază de date securizată a poliției, apoi sunt șterse de pe camere.

Share With: