HomeStiriBusiness & TehnologieControlul accesului de la HID Global este folosit de aplicația Honeywell
controlul-accesului-de-la-hid-global-este-folosit-de-aplicatia-honeywell

Controlul accesului de la HID Global este folosit de aplicația Honeywell

controlul-accesului-de-la-hid-global-este-folosit-de-aplicatia-honeywellTehnologia mobilă de control acces de la HID Global a fost încorporată într-o aplicație a Honeywell pentru a accesa zone siguere din clădiri cu ajutorul telefoanelor mobile.

Tehnologia mobilă de control acces de la HID Global a fost încorporată cu aplicația Honeywell Building Solutions, care se numește Honeywell Vector Occupant, permițând utilizatorilor să își folosească telefoanele mobile pentru a accesa zone sigure în clădiri unde tehnologia permite, scrie mobileidworld.com.

Este extinderea unui parteneriat care a început mai devreme în acest an, când Honeywell Building Solutions și Digitronica IT au permis tehnologiei HID Mobile Access pentru un mediu de testare Vodafone în Milano. În cazul aplicației Honeywell Vector Occupant, nu doar se permite utilizatorilor să înlocuiască carduri de acces cu dispozitivele mobile, dar permite administratorilor clădirilor să administreze digital codurile de logare emise.

„Așteptăm cu nerăbdare să explorăm noile oportunități împreună cu Honeywell pentru a extinde beneficiile folosirii identităților de încredere pe dispozitive mobile pentru o varietate de servicii și aplicații pentru clădiri,” spune Harm Radstaak, vicepreședinte și director administrativ al Physical Access Control Solutions din cadrul HID Global, scrie americansecuritytoday.com.

Honeywell s-a folosit de atelierele de integrare și testare oferite de HID Professional Services, împreună cu tehnologia HID Seos® și SDK-uri pentru aplicație pentru a crea aplicația mobilă de acces personalizată. Soluția are ca o caracteristică tehnologia de mișcare a mâinilor “Twist and Go” pentru a deschide ușile de la distanță folosind telefonul.

Share With: