HomeStiriBusiness & TehnologieConferința privind riscul de securitate la incendiu şi riscul de securitate la efracţie
conferinta-privind-riscul-de-securitate-la-incendiu-si-riscul-de-securitate-la-efractie

Conferința privind riscul de securitate la incendiu şi riscul de securitate la efracţie

conferinta-privind-riscul-de-securitate-la-incendiu-si-riscul-de-securitate-la-efractieAsociaţia Română pentru Tehnică de Securitate organizează cea de a doua ediţie a conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi riscul de securitate la efracţie.

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (A.R.T.S.) organizează a doua ediţie a conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi riscul de securitate la efracţie cu titlul ”ANALIZA DE RISC, FUNDAMENT AL PROTECŢIEI ÎMPOTRIVA INCENDIULUI ŞI EFRACŢIEI‘. Conferinta se va desfăşura în ziua de 29 martie 2017, la hotel Phoenicia, sala Kadisha.

Organizată sub forma unei mese rotunde, conferinţa va aduce în discuţie teme de strictă actualitate, de larg interes atât pentru specialişti cât şi pentru publicul larg, participanţilor din partea autorităţilor, a specialiştilor, a principalelor categorii de beneficiari ai mecanismelor de securitate şi protecţie, a publicului.

Cerinţa de securitate la incendiu precum şi cea de securitate la efracţie apare tot mai mult în preocuparea fiecărui cetăţean. Incidente tragice precum cele de la cluburile Colectiv şi Bamboo au făcut ca întreaga societate să conştientizeze pericolul la care putem fi supuşi în orice moment, în calitate de întreprinzători sau consumatori.

La rândul său, administraţia publică, face eforturi să îmbunătăţească reglementările din aceste domenii şi să elimine deficienţele constatate. În acest sens, luna iunie 2017 reprezintă un termen limită de conformare la cerinţele legale, atât pentru securitatea la incendiu, cât şi pentru securitatea la efracţie.

Temele dezbatute sunt: Categorii de risc, evaluarea riscului la incendiu;  Optimizarea sistemelor de detecție, alarmare și stingere pe tipuri de obiective; Criterii și bune practici pentru achiziția unor echipamente și servicii de calitate pentru detecția și stingerea incendiilor; Securitatea la incendiu – impactul social al implementării în România, constientizarea societății asupra riscurilor potențiale; Rolul A.R.T.S. în contextul actual, corpul de Experți A.R.T.S.; Dimensionarea măsurilor de securitate fizică în baza analizei de risc şi a prevederilor legislative; Responsabilitatea evaluatorului de risc la securitate fizică, asigurarea malpraxis; Criterii privind analiza de risc la securitate fizică; Revizuirea analizei de risc de securitate fizică – cerinţă de actualitate.

Lectori invitați: Liviu MATEESCU – Preşedinte A.R.T.S., Stelian ARION – Vicepreşedinte A.R.T.S, Cristian ȘORICUȚ – Vicepreşedinte A.R.T.S., Florin JOACĂBINE – Director General ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES, Mihai BRANA – Director General HONEYWELL ROMANIA, George COJOCARU – DESTINE BROKER, Marius GEORGESCU – Manager securitate Petrom, preşedinte Chapter ASIS International Romania, Eugen Ionuţ IZINA – Manager securitate Kaufland, finalist OSPA, Viorel PETCU – câştigător OSPA, membru A.R.T.S., membru ANERSF, Mihai ROTH – Expert tehnic, Lt.col. George SORESCU – Inspector şef adjunct I.G.S.U. “Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov; Narcis GÎJA – Director Tehnic Manager ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES.

 

 

 

Share With: