HomeStiriBusiness & TehnologieCititorul de amprente BioEntry P2 de la Suprema
cititorul-de-amprente-bioentry-p2-de-la-suprema

Cititorul de amprente BioEntry P2 de la Suprema

cititorul-de-amprente-bioentry-p2-de-la-supremaBioEntry P2 de la Suprema are cea mai mare performanță, un design subțire și un cititor RFID cu mai mulți senzori.

În iunie, Suprema, un furnizor global de top de soluții biometrice și de securitate a anunțat apariția BioEntry P2, un dispozitiv pentru amprentă care este cel mai performant în ceea ce privește potrivirea amprentelor, are un design subțire și mai mulți senzori RFID care oferă funcții de control acces cuprinzătoare, scrie securityinfowatch.com.

BioEntry P2 combină tehnologiile și inovațiile de top ale Suprema. Are un procesor cu o frecvență de 1.0GHz, care ajută la obținerea unei viteze de 10.000 de potriviri pe secundă. Memoria de 8GB poate înregistra 10.000 de utilizatori și poate oferi rezultate instante, în urma scanări amprentelor, cu un timp de întârziere minim.

BioEntry P2 este și cel mai sigur dispozitiv din clasa sa, combinând un algoritm pentru amprente îmbunătățit, un nou senzor pentru amprentă OP5 și o tehnologie RFID dual-band. Noul algoritm pentru amprentă este mult mai exact decât predecesorul său și reduce semnificativ cazurile false de respungere pentru a îmbunătăți nivelele de securitate, în timp ce compensează pentru o slabă camptare a amprentelor ca în cazul folosirii în lumina directă a soarelui sau a imaginilor distorsionate ale amprentei.

Suprema a expuns în premieră BioEntry P2 la IFSEC 2017, conform acnnewswire.com.

„Ținta inițială sunt țările din Marea Britanie și Uniunea Europeană, unde este o cerere semnificativă de soluții biometrice cu o instalare ușoară și tehnologie care rezistă în timp și să facă față metodelor de autentificare care evoluează rapid. Cititorul inovativ BioEntry P2  acoperă majoritatea standardelor de pe piața de astăzi și se integrează eficient cu sisteme mai vechi pe lângă oferirea capacității de adoptare de noi metode de autentificare folosind sistemele existente care includ RFID, mobile și biometrie,” a declarat Hanchul Kim, Director al departamentului de Global Business al Suprema.

 

 

 

Share With: