HomeStiriBusiness & TehnologieCe produs promite să fie cel mai avansat în domeniul autentificării biometrice
ce-produs-promite-sa-fie-cel-mai-avansat-in-domeniul-autentificarii-biometrice

Ce produs promite să fie cel mai avansat în domeniul autentificării biometrice

ce-produs-promite-sa-fie-cel-mai-avansat-in-domeniul-autentificarii-biometriceInvixium, considerat a fi o companie inovatoare în  domeniul soluțiilor biometrice va dezvălui un nou produs în cadrul ISC West 2018.

Noul IXM TITAN Multimodal Biometric Solution, promite să fie cel mai avansat produs biometric de până acum, reflectând dorința companiei Invixium de a deveni lider al soluțiilor de autentificare pentru mai multe scopuri, scrie securityinfowatch.com.

TITAN este echipat cu recunoaștere facială ca primă metodă de autentificare biometrică, amprenta sau identificarea venelor degetului fiind a doua metodă de identificare care consolidează control accesul, monitorizarea timpului petrecut la locul de muncă, interfon video și supraveghere video într-un singur dispozitiv care acomodează o serie de aplicații diverse, fiind extrem de eficient și ușor de folosit.

Invixium  este o companie canadiană cu sediul în Toronto ce își va expune terminalul biometric IXM Titan în cadrul ISC West. Dispozitivul a fost pentru prima dată prezentat în cadrul Intersec Dubai 2017, scrie findbiometrics.com.

Terminalul biometric are un ecran LCD de 5 inci ce suportă o rezoluție de 1080p, fiind fabricat din Corning Gorilla Glass. Terminalul folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și o unitate de procesare grafică Adreno 530. Prima cameră este de 21 de megapixeli și permite înregistrarea de imagini video 4K. Scanerul de amprentă folosește un senzor Lumidigm cu detecție a vieții încorporată sau un senzor de amprentă FIPS201/PIV certificat de SecuGen. Dispozitivul este rezistent la apă, ceea ce înseamnă că poate opera și dacă se află ăn ploaie.

 

 

 

Share With: