[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Cât valorează piața de supraveghere video pentru consumatori în 2018

IHS Markit spune că piața de camere de supraveghere video pentru consumatori va ajunge la 1 miliard de dolari în 2018.

Acceptarea supravegherii video pentru casă este în creștere într-o anumită măsură deoarece consumatorii au acum mai mult control asupra sistemelor de supraveghere pe care le dețin, scrie securitysales.com.

Veniturile din vânzări ale Arlo, Nest și ale altor camere de supraveghere video autonome pentru case inteligente a ajuns la 966 de milioane de dolari în 2017 și se estimează că va ajunge la 1,1 miliarde de dolari până la sfârșitul lui 2018, conform firmei de cercetare IHS Markit.

Statele Unite este pe departe cea mai mare țară pentru aceste tipuri de camere, reprezentând 48% din vânzările din 2017.

„Acceptarea supravegherii video pentru acasă a crescut, în special deoarece oamenii au acum mai mult control asupra sistemelor de supraveghere,” apune Blake Kozak, analist principal în domeniul smart home și tehnologie de securitate, IHS Markit. „Utilizatorii de astfel de sisteme se pot loga și pot vedea imaginile folosind telefonul mobil, pot împărtăși video-uri prin intermediul social media sau pot vorbi cu familiile lor prin intermediul camerelor cu microfon și difuzor. Camerele devin o poartă în casă, extinzându-și utilizarea dincolo de securitate.”

Unele dintre cele mai importante trenduri care schimbă camerele video de astăzi includ îmbunătățirea rezoluției camerelor și trecerea la 4K, analiză și camere alimentate de baterii. La nivel mondial, mai puțin de 1% dintre camerele de rețea autonome în 2017 aveau o rezoluție 4K sau peste. Cu toate acestea 20% dintre acestea vor avea această capacitate până în 2020. Pentru 2018, 720 de pixeli sau mai puțin alcătuiesc 48% din piață, scrie securitytoday.com.

În ceea ce privește analiza video, metoda de analiză care se folosește de algoritmi pentru a crea reguli de detecție este încă excelentă pentru sarcini relativ ușoare. Ele pot fi completate repede și eficient. În schimb, analiza bazată pe deep learning este folosită pentru interpretarea de cantități mari de informații, însă această tehnologie nu s-a manifestat încă pe această piață, ci doar pe cea a securității profesionale. În ciuda acestui fapt, IHS Markit se așteaptă ca să fie adoptată pe viitor.

Camerele cu baterii au reprezentat 24% dintre camerele autonome de rețea la nivel global în 2017 și se așteaptă ca acestea să fie mai multe și să ajungă să ocupe un procent de 28% în 2022.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019