HomeStiriBusiness & TehnologieCât va ajunge să valoreze piața de securitate pentru dispozitive medicale
cat-va-ajunge-sa-valoreze-piata-de-securitate-pentru-dispozitive-medicale

Cât va ajunge să valoreze piața de securitate pentru dispozitive medicale

cat-va-ajunge-sa-valoreze-piata-de-securitate-pentru-dispozitive-medicaleConform unei noi cercetări, piața de securitate pentru dispozitive medicale va ajunge la 6,59 miliarde de dolari până în 2023.

Raportul realizat de MarketsandMarkets analizează piața de securitate a dispozitivelor medicale în perioada 2018-2023. Conform raportului, piața de securitate pentru dispozitive medicale este proiectată să ajungă la 6,59 miliarde de dolari până în 2023 de la 4,36 miliarde de dolari în 2018, co rată de creștere anuală medie de 8,6%, scrie cisomag.com.

Factorii care influențează această piață sunt amenințările și atacurile în creștre asupra asistenței medicale, creșterea numărului de pacienți și creșterea ulterioară a numărului de boli cronice de administrat, regulile impuse de guverne și nevoia de a le respecta, creșterea cererii de dispozitive medicale conectate la internet și altele.

Piața de securitate a dispozitivelor medicale este împărțită în securitatea aplicațiilor, securitatea dispozitivelor, securitatea rețelei, securitatea cloud și alte tipuri (e-mail, web și baze de date). Se așteaptă ca segmentul de securitate al dispozitivelor să domine piața în 2018 aceasta fiind atribuită numărului în crștere de sipozitive medicale conectate la internet.

În funcție de utilizatorii securității, piața se împarte în furnizorii de servicii medicale, producători de dispozitive și pacienți. Se așteaptă ca furnizorii de servicii medicale să reprezinte mare parte a pieței de securitate a dispozitivelor, datorită unei cereri mari de dispozitive conectate la internet deoarece furnizorii de servicii medicale sunt principalii beneficiari ai beneficiilor oferite de aceste dispozitive.

Industria de servicii medicale, furnizorii de dispozitive medicale și pacienții adoptă o gamă largă de dispozitive conectate precum cele de purtat, sisteme backend, dispozitive de integrare și echipamente automate, se precizează într-un raport global din 2017 legat tot de securitate dispozitivelor medicale, realizat de Infoholic Research LLP, conform researchandmarkets.com.

Conform raportului din 2017, se așteaptă ca piața globală de securitate pentru dispozitive medicale să ajungă la 28,9 miliarde de dolari până în 2023, având o rată de creștere anuală medie de 35.59%.

Dispozitivele medicale conectate sunt vulnerabile la atacurile hackerilor deoarece stochează și transferă informații foarte des. În plus, organizațiile care oferă servicii medicale trec la infrstructură conectată pentru spitale pentru a oferi cea mai bună calitate și servicii la timp. Cei care se ocupă de securitatea dispozitivelor medicale trebuie să asigure o securitate foarte bună pentru ficere nivel al infrastructurii conectate din spital pentru a îmbunătăți experiența pacientului și reputația afacerii.

Factorii care influențează piața sunt cam aceeași, dar este importantă menționarea lipsei de teste de securitate.

 

 

 

Share With: