HomeStiriBusiness & TehnologieCât au cheltuit orașele pe supraveghere video anul trecut
cat-au-cheltuit-orasele-pe-supraveghere-video-anul-trecut

Cât au cheltuit orașele pe supraveghere video anul trecut

cat-au-cheltuit-orasele-pe-supraveghere-video-anul-trecutLa nivel mondial, orașele au ajuns să cheltuie peste 3 miliarde de dolari pe echipamentelor de securitate pentru supravegherea video, în ultimul an.

Piata mondiala a echipamentelor de securitate pentru supravegherea oraselor a depasit 3 miliarde de dolari anul trecut, si nu va incetini prea curand, arata un raport de cercetare al IHS Markit de miercuri. Piata echipamentelor de supraveghere urbana este estimata sa creasca in medie cu 14,6% in fiecare an pana in 2021, scrie smartnews.ro.

Capitalele statelor si marile orase au stimulat dezvoltarea rapida a pietei de supraveghere a oraselor in ultimii ani, in special pentru a ajuta fortele de politie si pentru a reduce criminalitatea. Cererea a crescut pentru analiza continutului video, cum ar fi recunoasterea faciala, precum si pentru articole precum camere video corporale si servicii pentru agentii de politie.

Piața din China de echipamente de securitate pentru supravegherea orașelor este cea mai mare din lume, reprezentând două treimi din veniturile la nivel global. China va fi prima țară care va folosi recunoașterea facială în proiecte de supraveghere a orașului pe scală largă, scrie securitysales.com.

 

 

 

Share With: