[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Care sunt îmbunătățirile noii versiuni 5.7 a sistemului de video management Ocularis al OnSSI

Ocularis v5.7 vine cu noi îmbunătățiri menite să fortifice redundanța și securitatea. Include câteva noi funcții, remedieri și o actualizare a componentei de înregistrare.

Îmbunătățirile importante aduse software-ului de video management Ocularis v5.7 de la OnSSI includ o nouă funcție de backup video care oferă copii suplimentare ale imaginilor video înregistrate care pot fi salvate într-o altă locație din sistem, fără un cost suplimentar. Această funcție poate fi folosită în multe cazuri, conform securityinfowatch.com.

Imaginile video copiate pot fi accesate prin intermediul tuturor tipurilor de platforme Ocularis, inclusiv Ocularis Professional, Ocularis Enterprise și Ocularis Ultimate, furnizând o copie suplimentară ale imaginilor video către un spațiu de stocare central sau separat. Asta poate ajuta în cazul în care imaginile video trebuie să fie mutate pentru o stocare pe termen lung sau dacă legea prevede păstrarea acelei copii video.

O altă nouă funcție oferă înregistrări în oglindă (pentru Ocularis Ultimate). Astfel sunt realizate înregistrări simultane ale tutror camerelor pentru a asigura faptul că imaginile video nu se pierd niciodată din cauza unei probleme hardware a serverului primar folosit pentru înregistrare.

Actualizările pentru Ocularis Desktop, Web și Mobile includ abilitatea de a programa când un utilizator se poate loga și să restricționeze accesul utilizatorului în afara orelor de program, permițând administratorilor să controleze cine și când are acces la sistem.

O altă funcție suplimentară este “Export Alarm Recordings Only” pentru o exportare mai rapidă a imaginilor video.

OnSSI a publicat un document cu toate noile funcții și îmbunătățiri aduse sistemului de video management. Versiunea 5.6 permite folosirea criptării TLS 1.2 pentru o criptare și protecție mai puternice împotriva atacurilor cibernetice. Poate fi folosită pentru a securiza toate autentificările incluzând Ocularis Administrator, Ocularis Client și Ocularis Media Server. Pentru anumite medii de actualizare ar putea fi nevoie de pași suplimentari, conform unui document publicat pe onssi.com.

O altă îmbunătățire este înlocuirea Adobe Flash cu tehnologia WebRTC. Astfel Ocularis Web va furniza imagini video care se încarcă mai repede, un control al camerelor PTZ corespunzător și securitate îmbunătățită.

În versiunea Ocularis 5.6 fusese adăugată o nouă funcție care permite construirea automată a driver-ului pentru camerele VIVOTEK, înainte ca acestea să fie emise de companie, conform securityportal.ro.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019