HomeStiriBusiness & TehnologieCanon se extinde în domeniul supravegherii video prin achiziția BriefCam
canon-se-extinde-in-domeniul-supravegherii-video-prin-achizitia-briefcam

Canon se extinde în domeniul supravegherii video prin achiziția BriefCam

canon-se-extinde-in-domeniul-supravegherii-video-prin-achizitia-briefcamCanon a anunțat, marțea trecută, achiziția BriefCam, un furnizor de software de analiză video din Israel.

BriefCam, cel care produce Video Synopsis® și soluții de tipul deep learning, a anunțat achiziția sa de către Canon, un lider mondial de soluții de imagistică digitală. Adăugarea BriefCam la portofoliul Canon de produse destinate rețelei de supraveghere video completează achizițiile anterioare ale Canon Group, care includ AXIS Communications și Milestone Systems, cu o soluție inovativă de analiză video a conținutului, scrie businesswire.com.

Achiziția va permite BriefCam să relizeze innovații rapide în analiza video, precum și noi co-inovații împreună cu companiile din portofoliul Canon Group. În pus, va permite BriefCam să intre pe noi piețe, oferind soluții mai puternice și să își servească clienții mai eficient. BriefCam  va continua să fie o platformă deschisă, care să lucreze cu ușurință cu alte produse de la terțe companii, oferind clienților libertatea de a alege.

Detaliile financiare legate de achiziția BriefCam nu au fost încă făcute publice, scrie israel21c.org.

BriefCam a fost fondată în 2007 de profesorul Shmuel Peleg, Gideon Ben-Zvi și Yaron Caspi pe baza tehnologiei de sumar video dezvoltată de Universitatea Ebraică din Ierusalim. Această tehnologie transformă imaginile video în informații de la care se poate acționa. Compania are sucursale în Massachusetts, Connecticut și Singapore.

Produsele premiate ale BriefCam au fost folosite în lumea întreagă în locuri precum Statuia Libertății și Olimpiada din 2016 din Rio de Janeiro.

IndigoVision a început la începutul lui 2017 un parteneriat cu BriefCam și a anunțat recent că noua lor ofertă de inteligență artificială va fi susținută de platforma v5 a BriefCam. Acesta este un exemplu care atestă că BriefCam va continua să ofere clienților posibilitatea de a alege compania terță cu care vor să integreze produsele BriefCam, conform securityinfowatch.com.

Jim McHale, directorul unei firme de analiză de piață din Marea Britanie, numită Memoori, a caracterizat achiziția ca fiind o mișcare „perspicace” din partea Canon spunând că momentul ales nu ar fi putut fi unul mai bun având în vedere cererea mare care avanzează din partea analizei video.

 

 

 

Share With: