HomeStiriBusiness & TehnologieCamera video BX cu termoviziune
camera-video-bx-cu-termoviziune

Camera video BX cu termoviziune

camera-video-bx-cu-termoviziuneIndigoVision un lider în dezvoltarea de soluții video de securitate cuprinzătoare au prezentat la ISC West 2017 noua cameră video BX cu termoviziune.

Camera video BX cu termoviziune a fost prezentă în cadrul expoziției ISC West 2017 alături de alte produse de securitate inovative, scrie securityinfowatch.com.

Ivor Eathorne, manager de producție hardware al IndigoVision, a declarat: „Cu introducere tehnologiei de imagistică termică în familia noastră de camere, oferim nivele suplimentare de înaltă performanță a analizei perimetrului pe margine. Aceasta extinde soluția cuprinzătoare pentru clienții noștrii cu o integrare totală în software-ul Control Center.”

Camerele video cu termoviziune ale IndigoVision combină plaforma de codare cu senzori termici care nu sunt răciți pentru a permite o analiză video avansată și analiza măsurării temperaturii într-un singur produs ușor de instalat, conform sourcesecurity.com.

Camerele video cu termoviziune de la IndigoVision permit o detectare a vehiculelor de la o distanță de 3.000 de metri, permițând o vedere mai în depărtare și o protejare mai ușoară a bunorilor.

Share With: