[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Bosch integrează tehnologia celor de la Intelligent Security Systems

Pentru a crea o soluție practică pentru infrastructura de transport, Bosch Building Technologies a combinat camerele de securitate cu expertiza în domeniul video management al Intelligent Security Systems.

Bosch și Intelligent Security Systems oferă o soluție cuprinzătoare menită să îmbunătățească control acces-ul în cadril instalațiilor ce au nevoie de o securitate superioară. Prin combinarea platformei software SecurOS a Intelligent Security Systems cu camerele și sistemul de control acces de la Boch poate fi creat un sistem modern, flexibil și scalabil pentru monitorizarea eficientă a personalului și vizitatorilor, scrie asmag.com.

Componenta hardware Access Modular Controller a Bosch, administrată de Access Professional Edition se dovedește a fi de încredere datorită miilor de aplicații de control acces din cadrul companiilor, inclusiv în cadrul unor proiecte cu înalt nivel de securitate. Sistemul modular se poate integra cu o gamă largă de funcții de acces și securitate, inclusiv supraveghere video, detecție a intruziunilor și administrarea lifturilor.

Modulul SecurOS oferă o varietate de funcții de administrare pentru control acces și alarmare în caz de incendiu. Acesta include o interfață pentru utilizatori și susține integrarea cu Bosch Access Professional Edition.

Intelligent Security Systems este un dezvoltator de top de soluții de management video și soluții inteligente pentru imagini video. Platforma de management video,  SecurOS™, se axează pe securizarea unor aplicații critice și mari, precum fabricile, sisteme de transport, bănci, stadioane, magazine, campusuri și clădiri de birouri, conform securityinfowatch.com.

Intelligent Security Systems face diferența între informațiile video și soluțiile de analiză video. În soctorul transporturilor se remarcă prin soluțiile Face Capture & Recognition (SecurOS™ FACE), License Plate Recognition (SecurOS™ AUTO License Plate Recognition) sau Container Character Recognition (SecurOS™ CARGO).

Securitatea în domeniul transporturilor oferă provocări în diferite situații și la diferite scale, așa că recunpașterea eficientă a plăcuței de înmatriculare este crucială.

Standarde înalte se aplică calității imaginilor obținute. Soluția AUTO License Plate Recognition care este încorporată de Bosch permite obținerea de beneficii unice precum posibilitatea de a capta cu acuratețe numărul de pe plăcuța de înmatriculare infierent de vreme, chiar dacă e puțină ceață, dacă plouă sau ninge. algoritmii avansați permit distingerea numereleor de litere, ceea ce este un avantaj, în special în caz de urgență.

Parteneriat susține concepția Bosch că pentru o mai bună securitate, clienții trebuie să schimbe scopul numărului mare de informații cules. Interpretarea informațiilor video direct la sursă ajută la îmbunătățirea substanțială a nivelelor de securitate și poate oferi și avantaje clare de business.

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019