HomeStiriBusiness & TehnologieBosch Building Technologies investește în start-up-ul israelian AnyVision
bosch-building-technologies-investeste-in-start-up-ul-israelian-anyvision

Bosch Building Technologies investește în start-up-ul israelian AnyVision

bosch-building-technologies-investeste-in-start-up-ul-israelian-anyvisionDivizia Bosch Building Technologies din cadrul Bosch, cea care se ocupă de echipamente securitate, creează un parteneriat cu start-up-ul AnyVision Interactive Technologies.

Divizia The Bosch Building Technologies creează un parteneriat cu AnyVision Interactive Technologies Ltd. și achiziționează 9% din acțiunile start-up-ului ce se axează pe recunoașterea persoanele și obiectelor cu ajutorul inteligenței artificiale. Datele refiritoare la prețul de achiziție al acțiunilor nu vor fi făcute publice. Înțelegerea a fost semnată pe 18 iunie 2018 și include detalii legate de achiziția acțiunilor și despre vânzarea de tehnologie în cadrul parteneriatului, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

„Pe piața supravegherii video IP, unul dintre principalii factori diferențiatori în atragerea clienților de către Bosch Building Technologies este analiza video inteligentă care permite informațiilor video să fie interpretate rapid și simplu. Tehnologia inovativă a AnyVision, care face posibilă identificarea persoanelor și obiectelor din diferite unghiuri, va fi o completare semnficativă a portofoliului de soluții pe care deja îl oferim ca urmare a parteneriatelor IP din această zonă,” spune Bernhard Schuster, ale cărui responsabilități în cadrul Bosch Building Technologies includ strategiile de marketing și vânzări,precum și facerea globală de sisteme de securitate și siguranță, Security and Safety Systems.

Înființată în 2015 în Tel Aviv, AnyVision are 100 de asociați la nivel globaș și este un furnizor de top  de inteligență artificială, software destinat recunoașterii obiectelor și persoanelor. Software-ul funcționează bine și în cazul blocajelor, diferitelor unghiuri vizuale și în cazul în care iluminarea este redusă. Software-ul susține munca autorităților precum poliția, optimizând procesul de căutare a obiectelor și persoanelor în mulțimi mari de oameni. Dar tehnologia  AnyVision poate fi folosită și de hoteluri, cazinouri, aeroporturi, magazine pentru a îmbunătății experiența clienților, serviciile oferite și un acces armonios.

La începutul anului, Bosch Security Systems anunța că se va numi Bosch Building Technologies deoarece oferă deja soluții integrate care trec dincolo de oferirea de soluții de securitate, siguranță și tehnologie de comunicare. Bosch Building Technologies integrează sistemele video, cele de detecție a intruziunilor și control acces ale Bosch, relatează securityportal.ro.

Tot pe la începutul anului, Nvidia a anunțat că, în parteneriat cu dezvoltatorul de inteligență artificială AnyVision, va crea o tehnologie de recunoaștere facială destinată orașelor inteligente, scrie securityportal.ro.

Această inițiativă face parte din programul Metropolis al Nvidia. Acest program de parteneriat este destinat creării de tehnologie de supraveghere video, pentru orașe, ce folosește inteligența artificială.

Share With: