BioSig-ID nu utilizează parole sau coduri PIN, ci tehnologie biometrică legată de scrisul fiecărei persoană. Fiecare individ are un mod unic de a scrie litere și cifre, fiind foarte dificil de imitat. Printre aceste caracteristici se află lungimea literelor, lățimea lor, înălțimea sau unghiul.
Pentru a se conecta într-o rețea, utilizatorul creează o parolă dintr-un simbol sau patru caractere alfanumerice. În urma autentificărilor ulterioare, tiparele biometrice ale codului sunt analizate și dor utilizatorul înregistrat poate fi confirmat, fiind astfel liber să își acceseze codul. Impostorii nu își pot da seama cum a fost creat acest cod, aceștia fiind blocați la stadiul autentificării, informează Biometric Signature ID într-un comunicat de presă.
După ce procesul de configurare este terminat, algoritmii de analiză compară încercările de autentificare ale utilizatorului cu tiparele inițiale colectate pentru a confirma potrivirea. Prin utilizarea acestei tehnici, ratele de precizie sunt de până la 99,97%.
Semnătura utilizatorilor este stocată în servere cloud ultra-securizate și toate informațiile sunt stocate într-o bază de date, prin intermediul unei tehnologii de criptare. BioSig-ID utilizează procese de audit bazate pe informația stocată pentru a descoperi activități suspecte, prin precizarea timpului, locului (inclusiv adrese IP) și a istoricului, descoperind astfel dacă s-au conectat și utilizatori neautorizați.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…