HomeStiriBusiness & TehnologieAvigilon lansează o platformă cloud de servicii pentru supraveghere și securitate
avigilon-lanseaza-o-platforma-cloud-de-servicii-pentru-supraveghere-si-securitate

Avigilon lansează o platformă cloud de servicii pentru supraveghere și securitate

avigilon-lanseaza-o-platforma-cloud-de-servicii-pentru-supraveghere-si-securitateAvigilon lansează Avigilon Blue, o platformă de servicii cloud pentru integratori pe bază de abonament ce este susținută de Microsoft Azure.

Avigilon Corporation este un furnizor de soluții de securitate de încredere. Recent compania a anunțat că Avigilon Blue, o platformă de servicii cloud pentru integratori pe bază de abonament este acum disponibilă, scrie newswire.ca.

Avigilon Blue a fost special creat pentru parteneri și clienți din domeniul securității și supravegherii video. Prima versiune a Avigilon Blue oferă administrarea de servicii pentru supravegherea video, susținute de analiza video inteligentă patentată de Avigilon. Platforma permite partenerilor să se conecteze la distanță, să administreze și să servească mai multe locații ale clienților consumând resurse mai puține. Pentru clienți, Avigilon Blue oferă acces la sistem ușor și sigur, notificări inteligente, actualizări de sisteme și noi funcții care vor funcționa direct în cloud.

Cu Avigilon Blue lansăm o nouă platformă tehnologică promițătoare, precum și un nou model de business,” precizează Lames Henderson, Președinte și Chief Operating Officer al Avigilon. El mai precizează că Avigilon oferă pertenerilor un model de venit lunar bazat pe abonamente pentru fiecare locație a clientului. Pe măsură ce platforma se va exinde, Avigilon va adăuga noi servicii pe care clienții să le poată folosi, citează sourcesecurity.com.

Sistemul integrează dispozitive care permit stocare locală precum și camere Avigilon și camere compatibile ONVIF. Avigilon Blue trimite în cloud evenimentele importante pentru a permite clienților să le verifice de pe dispozitivele conectate la internet. În plus, asta înseamnă economisirea lățimii de badă deoarece traficul în rețea este minim.

Avigilon Corporation creează, dezvoltă și produce soluții de analiză video, software de video management al rețelei și hardware, caere de supraveghere și soluții de control acces. Compania are un capital de piață de 1,20 miliarde de dolari, conform friscofastball.com.

 

 

 

Share With: