HomeStiriBusiness & TehnologieAvantajele și dezavantajele avansului tehnologic pentru experții în securitate
avantajele-si-dezavantajele-avansului-tehnologic-pentru-expertii-in-securitate

Avantajele și dezavantajele avansului tehnologic pentru experții în securitate

avantajele-si-dezavantajele-avansului-tehnologic-pentru-expertii-in-securitateUn studiu recent a descoperit că integratorii și furnizorii de servicii de securitate privesc cu optimism și îngrijorare impactul pe care îl pot avea inovațiile rapide ale tehnologiei.

Conform unui nou studiu realizat de Capital One la conferința Honeywell CONNECT, îmbunătățirile rapide aduse tehnologiei din industria de securitate îi face pe integratorii și furnizorii de servicii de securitate să fie optimiști și îngrijorați cu privire la viitorul pieței, conform securityinfowatch.com.

La studiu au participat 118 furnizori, integratori și alți profesioniști din industrie. Dintre aceștia 38% au spus că dispozitivele interconectate vor avea un impact mai mare anul viitor, față de 28% anul trecut, ceea ce arată influența în creștere pe care o are Internet of Things în această industrie. De asemenea, 19% dintre participanții la studiu au precizat că cel mai mare impact asupra pieței îl vor avea tehnologiile care pot fi instalate de oricine, fără a fi nevoie de un expert în securitate.

Conform Capital One apar schimbări rapide în cadrul mai multor segmente de pe piața de securitate ca urmare a dezvoltării noilor tehnologii care revoluționează monitorizarea și implementarea de sisteme de securitate.

Majoritatea de 86% dintre respondenți se așteaptă la o performanță financiară mai bună datorită impactului noilor tehnologii, dar 43% sunt îngrijorați în principal de scăderea diferențelor. În plus, 26% dintre respondenți spun că a ține pasul cu tehnologia este cea mai mare provocare pentru afacerea lor în următorul an.

Conferința Honeywell Connect a avut loc în perioada 9-10 noiembrie 2017, în San Diego, SUA, rezultatele cercetării, reflectând opinia pieței din SUA, conform securitysales.com.

Aproximativ jumătate dintre respondenți (51%) au spus că furnizorii locali sunt considerați principalii competitori. Anul trecut se situau la 35%. Numai 12% dintre respondenți au spus că competitorul cel mai bun este reprezentat de sistemele care pot fi montate ușor și oferă o monitorizare care nu necesită apelarea la o echipă de securitate.

Conform studiului se poate spune că noile tehnologii transformă felul în care profesioniștii din industria de securitate văd această piață.

 

 

 

Share With: