[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Aproape 60% dintre multinaționale cred că sistemul de control acces nu va rezista probei timpului

Conform unei cercetări realizate de Nedap Security Management, aproape trei din cinci companii multinaționale cred că sistemul lor de control acces nu este unul care să reziste probei timpului.

Studiul realizat de Nedap Security Management a fost prezentat în cadrul ASIS Europe 2019. Acesta se axează pe provocările și oportunitățile sistemelor de control acces cu care se confruntă multinaționalele – acum și pe viitor, scrie ifsecglobal.com.

Studiul prezintă pentru prima dată programul Global Client al Nedap, care a fost creat în mod special pentru a îndeplini nevoile multinaționalelor. Nedap spune că programul scurtează timpul acordat implementării și creează eficientizarea costurilor la scară, parțial prin standardizarea proceselor din diferite locații.

O platformă de securitate centralizată reduce costurile de setare, iar serviciile comune și economiile de scară vor crea eficiență la nivel operațional și de mentenanță.

ROCKWOOL International AS este una dintre primele companii care au adoptat acest program.

ASIS Europe 2019 s-a desfășurat în perioada 27-29 martie și a avut loc în Rotterdam, Olanda. Evenimentul și-a propus să „analizeze provocările de securitate din perspectiva liderilor care au ca sarcină protejarea reputației organizației și a celor mai valoroase active într-un mod care ajută la atingerea scopurilor de business, organizaționale și culturale”, conform lui Eduard Emde, CPP, Conference Chair, ASIS Europe 2019.

În cadrul ASIS Europe 2019, Martin Wijlens și Timon Padberg, manageri de vânzări la nivel global pentru Nedap Security Management, au prezentat rezultatele studiului și noul program Global Client, scrie nedapsecurity.com.

Studiul se axează pe provocările și oportunitățile cu care se confruntă multinaționalele în ceea ce privește sistemele de control acces. O descoperire importantă a fost că aproape 60% dintre companiile multinaționale nu cred că sistemul de control acces va rezista probei timpului.

Martin Wijlens spune: „Studiul nostru de referință oferă multinaționalelor informații utile despre situația, provocările și oportunitățile sistemelor lor de control al accesului. Se apropie de subiecte cum ar fi confort versus pericol, infrastructură și tehnologia hărților.

Colegul său, Timon Padberg, adaugă: „Datorită creșterii globalizării și a schimbărilor constante, standardizarea internațională a aspectelor de securitate, cum ar fi controlul accesului, devine din ce în ce mai importantă. Susținem companiile multinaționale cu perspective concrete bazate pe cercetările de piață și, de asemenea, ameliorăm îngrijorările lor, fără a menționa volumul de muncă și stresul, prin programul nostru Global Client.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019