HomeStiriBusiness & TehnologieAplicația Amazon Key adaugă autentificarea biometrică
aplicatia-amazon-key-adauga-autentificarea-biometrica

Aplicația Amazon Key adaugă autentificarea biometrică

aplicatia-amazon-key-adauga-autentificarea-biometricaAmazon adaugă ca măsură de securitate pentru Amazon Key, aplicația pentru livrări a companiei, securitate biometrică.

Amazon Key include acum autentificare amprentei pentru versiunea Android a aplicației, scrie planetbiometrics.com.

Aplicația Amazon Key permite șoferilor companiei să livreze comenzile în interiorul locuinței folosind o încuietoare inteligentă. O cameră de securitate pentru acasă captează imaginile cu cel care face livrarea ca măsură de precauție.

Serviciul a fost lansat pentru prima dată în noiembrie 2017 și se adresează doar clienților Amazon Prime, permițîndu-le să deschidă ușa de la distanță cu ajutorul unei încuietori inteligente conectate la internet. În plus sistemul poate permite accesul și altor persoane. Spre exemplu persoanelor care sunt angajate să plimbe câinele familiei sau să facă curățenie, conform mobileidworld.com.

Este o idee bună, dar ar putea fi o problemă dacă un smartphone ajunge în alte mâini decât cele ale propietarului. De aceea, aplicația este acum securizată cu ajutărul autentificării amprentei.

Cu toate acestea, această măsură este oarecum redundantă. Un utilizator care folosește amprenta pentru a debloca telefonul, nu are cum să permită accesul la aplicație.

 

 

 

Share With: