[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

AMAG Technology și Suprema: Control acces integrat cu soluții biometrice

AMAG Technology integrează software-ul Symmetry Access Control v9.1 cu cititoarele biometrice BioLite N2 și BioEntry P2 ale Suprema.

AMAG Technology, o companie a G4S, lider la nivel mondial de soluții unificate care ajută organizațiile să reducă riscul, să fie conforme noilor reguli și să reducă costurile, a anunțat integrarea software-ului Symmetry Access Control v9.1 cu cititoarele biometrice BioLite N2 și BioEntry P2 ale Suprema. Integrarea permite utilizatorilor Symmetry să obțină acces biometric la o ușă folosind amprenta și un cod de autentificare. Suprema este un vechi membru al programului de parteneriat Symmetry Preferred al AMAG. Ambele companii au testat și certificat integrarea, conform unei postări de pe blog-ul AMAG.

Integrarea Symmetry Access Control cu ​​cititoarele biometrice ale Suprema oferă o opțiune de securitate puternică, dar flexibilă pentru clienții noștri care solicită o decuritate de autentificare în mai mulți pași pentru zone extrem de sigure asemenea centrelor de date”, a declarat vicepreședintele departamenului Products and Partner Programs din cadrul AMAG Technology, Jason Schimpf. „Suntem bucuroși să continuăm relația noastră lungă și de succes cu Suprema și suntem încântați să oferim clienților noștri o opțiune biometrică de încredere pentru nevoile lor de securitate.

Parteneriatul nostru cu AMAG și integrarea cu Symmetry le oferă clienților un cititor biometric sigur și rapid care poate funcționa în orice mediu”, a declarat directorul administrativ al Suprema, Hanchul Kim. „Potrivirea rapidă a amprentelor oferă un răspuns rapid utilizatorilor, iar clienții vor beneficia de autentificarea în doi sau trei pași disponibile pentru ei.

Atunci când sunt integrate cu software-ul Symmetry Access Control, cititoarele Suprema oferă utilizatorilor finali mai multe opțiuni de acces. În medii cu o securitate maximă, organizațiile pot implementa o metodă de acces care combină cartela + PIN-ul + informația biometrică pentru a obține accesul. În zonele în care nu este necesar accesul biometric, cartela + PIN-ul sunt o opțiune.

Înscrierea biometrică a deținătorilor de carduri Symmetry se realizează în cadrul interfeței Symmetry Access Control. Utilizatorul poate stoca șabloanele biometrice înscrise în baza de date Symmetry pe card. Atunci când amprenta este stocată pe card, tot procesul de autentificare se realizează la cititor, diminuând traficul de rețea, oferind în același timp un sistem mai eficient. Cititorul va funcționa dacă conexiunea la server nu poate fi stabilită.

BioLite N2 oferă o protecție superioară împotriva umezelii, prafului și a lichidului în cele mai dure medii. Dispunând de cel mai nou algoritmul de recunoaștere a amprentelor al Suprema, împreună cu cel mai recent senzor optic, BioLite N2 oferă, de asemenea, performanțe excepționale și cel mai înalt nivel de securitate.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019