HomeStiriBusiness & TehnologieAllied Telesis a deschis în România un centru de excelență dedicat orașelor inteligente
allied-telesis-a-deschis-in-romania-un-centru-de-excelenta-dedicat-oraselor-inteligente

Allied Telesis a deschis în România un centru de excelență dedicat orașelor inteligente

allied-telesis-a-deschis-in-romania-un-centru-de-excelenta-dedicat-oraselor-inteligenteAllied Telesis, producător japonez de echipamente de rețea, a deschis în Bucrești un Centrul de Excelență IoT, urmând a furniza suport pentru proiecte de Smart Communities din Europa și Orientul Mijlociu.

Allied Telesis, producător japonez de echipamente de reţea, a făcut o investitie de 100.000 euro în Centrul de Excelență IoT din București. Acesta va oferi suport pentru proiecte de Smart Communities din Europa şi Orientul Mijlociu, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie comunic.ro.

Până în 2020, numărul dispozitivelor IoT va depăși 50 de miliarde de euro. Acest număr de dispozitive reprezintă o adevărată provocare pentru o gestionare eficientă a infrastructurii. Fără un anumit nivel de automatizare a managementului, noua lume IT pe care o construim va deveni imposibil de controlat de către oameni. Tehnologiile noastre inteligente, cum ar fi AMF (Autonomous Management Framework) și SDN (Software Defined Network) ne permit să ne valorificăm experiența în crearea de rețele, să simplificăm mediul de lucru al clienților și să oferim securitate, ceea ce este deosebit de important pentru organizațiile care se uită la spațiul IoT. Allied Telesis are în vedere integrarea acestor tehnologii cu alți furnizori de aplicații pentru a livra o soluție completă pentru proiectele IoT. Cu noul Centru de excelență IoT de la București, facem un pas mai aproape de clienții și partenerii noștri, pentru a construi împreună o nouă generație de infrastructură inteligentă de rețea “, precizează Jakub Duch, Vice President for International Sales la Allied Telesis.

“Allied Telesis încearcă să uşureze adopţia IoT propunând o platformă de sine stătătoare, care să acopere o zonă cât mai largă de funcţionalităţi pornind de la marginea reţelei până în centrul de date. Soluţia include atât echipamentele de reţea cât şi senzorii conectaţi la acestea, asigurînd colectarea şi transportul datelor până acolo unde sunt active aplicaţiile de procesare a acestora. Scopul constă în furnizarea, în plus faţă de serviciile de conectare şi management echipamente, de capabilităţi de agregare, stocare, import şi export de date, precum şi găzduire şi integrare de aplicaţii în zona de edge-computing. Toate acestea se întâmplă în contextul asigurării unei securităţi globale la nivelul sistemului”, conform reprezentanţilor companiei, citați de zf.ro.

“Până în 2020, numărul dispozitivelor IoT va depăși 50 de miliarde de euro. Acest număr de dispozitive reprezintă o adevărată provocare pentru o gestionare eficientă a infrastructurii. Fără un anumit nivel de automatizare a managementului, noua lume IT pe care o construim va deveni imposibil de controlat de către oameni. Tehnologiile noastre inteligente, cum ar fi AMF (Autonomous Management Framework) și SDN (Software Defined Network) ne permit să ne valorificăm experiența în crearea de rețele, să simplificăm mediul de lucru al clienților și să oferim securitate, ceea ce este deosebit de important pentru organizațiile care se uită la spațiul IoT. Allied Telesis are în vedere integrarea acestor tehnologii cu alți furnizori de aplicații pentru a livra o soluție completă pentru proiectele IoT. Cu noul Centru de excelență IoT de la București, facem un pas mai aproape de clienții și partenerii noștri, pentru a construi împreună o nouă generație de infrastructură inteligentă de rețea “, declară Jakub Duch, Vicepreședinte pentru Vânzări Externe la Allied Telesis, citat de agora.ro.

 

 

 

Share With: