404 Not Found


nginx
Administrarea alarmelor false din analiza video - Security Portal
[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Administrarea alarmelor false din analiza video

 

 

 

Alarmele false din sistemele de analiză video reprezintă o problemă care nu poate fi eliminată, ci care trebuie să fie administrată, susțin companiile de securitate.

 

Alarmele false au reprezentat o problemă pentru piața sistemelor de analiză video încă de la începutul acesteia. Îmbunătățirile tehnologice au micșorat anumite probleme, însă nu le-au eliminat. ,,Suntem încă foarte departe de ziua zero a alarmelor false, însă au fost făcute progrese remarcabile în ultimii șase ani”, a spus Zvika Ashani, chief technology officer (CSO) în cadrul companiei Agent Video Intelligence, citat de Source Security.

Ashani a explicat că utilizatoriiproduselor Agent Vi pot configura un sistem astfel încât să ofere rezultate ,,pozitive reale”, adică rezultatele false pozitive pot fi administrate. Capacitatea de a atinge un nivel acceptabil de rezultate false pozitive reprezintă diferența dintre analize robuste, de nivel înalt și ce se poate primi de la o cameră de preț mic, susține Ashani. ,,Oamenii își dau seama că nu pot lucra cu analiza încorporată, așa că apelează la noi pentru o soluție fiabilă”, a spus acesta.

Sistemul de minimizare a alarmelor Nuisance (NAMS) al companiei iOmniscient folosește inteligența artificială pentru a analiza ceea ce este și ce nu este o amenințare. Sistemul ajută și la reducerea neclarităților din imaginile video. ,,Nu poți ajunge la zero alarme false, dar dacă poți reduce mai multe nivele ale acestora, devin tolerabile. De exemplu, dacă alarmele false pot fi reduse de la 20 la una pe o perioadă de câteva zile, sunt mai ușor de admnistrat”, a spus Ruston Kanga, director iOmniscient.

Kanga susține că există și situații în care alarmele false sunt tolerabile datorită mediului. De exemplu, un instrument de recunoaștere facială care caută un hoț în mediul de necontrolat al unui mall, poate fi doar 70% sigur. Totuși, identificarea a șapte oameni din 30.000 este mult mai bună decât zero oameni, iar trei din zece rezultate false pozitive pot fi administrate, a explicat acesta.

Pe piețele care cer protejarea perimetrului și alertare în timp real există multă precauție față de analiza video, a argumentat Brian Lane, director de marketing în cadrul companiei 3VR. Pe aceste piețe, este necesară o precizie de aproximativ 100% pentru ca sistemele să fie utile, altfel directorii de securitate se satură de alarmele false și opresc sistemele.

Totuși, pe piețele care cer mai puțină precizie, sistemele de analiză video cresc, a spus Lane. De exemplu, în sectorul afacerilor, sistemele au nevoie de mai puțină precizie când, de exemplu, este necesară identificarea unui fost angajat care intră în clădire. 

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019