HomeStiriBusiness & Tehnologie3xLOGIC a donat un sistem de securitate pentru un teren de baseball vandalizat
3xlogic-a-donat-un-sistem-de-securitate-pentru-un-teren-de-baseball-vandalizat

3xLOGIC a donat un sistem de securitate pentru un teren de baseball vandalizat

3xlogic-a-donat-un-sistem-de-securitate-pentru-un-teren-de-baseball-vandalizatUn teren de baseball emblematic din statul Iowa, SUA, faimos datorită filmului “Field of Dreams”(1989), a primit o donație care constă într-un sistem de securitate.

La începutul anului, terenulde baseball a fost vandalizat cu ajutorul unui vehicul, pagubele ridicându-se la câteva mii de dolari. Un vehicul condus de o persoană necunoascută a lăsat urme adânci pe suprafața terenului. Persoana care a vandalizat terenul de baseball a profitat de faptul că solul era moale ca urmare a ploilor și a unei tempraturi ridicate în acea perioadă, scrie foxnews.com.

Terenul de baseball avea camere de securitate așa că nu s-a putut determina ce vehicul a fost folosit și câte persoane au participat. La scurt timp, administratorii terenului de baseball au lansat o campanie de strângere de fonsuri pentru reparații și pentru instalarea unui sistem de securitate.

Este o locație care a peste 100.000 de vizitatori anual din întreaga lume.

3xLOGIC este un furnizor de soluții de securitate inteligente și integrate, care a fost de trei ori premiat în cadrul Deloitte Technology Fast 500™, scrie securityinfowatch.com.

3xLOGIC în colaborare cu Control Installations din Iowa a donat un sistem de supraveghere video complet pentru acest teren de baseball faimos.

Actul de vandalism a fost unul extins și a afectat și un sistem de irigații foarte costisitor. Sistemul de securitate include un NVR cu 8 canale, o cameră cu termoviziune la intrare, o cameră 3xLOGIC 3 MP mini-dome pentru zona de retail și  două camere video pentru terenul de baseball.

Cei care administrează terenul de basebal spun că nu au avut parte de astfel de incidente timp de 29 de ani. De asemenea, cei de la Control Installations le-au explicat celor care administrează terenul cum va arăta sistemul, de ce au nevoie și cum va funcționa, iar aceștia sunt mulțumiți de donația primită.

 

 

 

Share With: