HomeStiriBusiness & Tehnologie3M vinde afacerea de administrare a identității pentru 850 milioane de dolari
3m-vinde-afacerea-de-administrare-a-identitatii-pentru-850-milioane-de-dolari

3M vinde afacerea de administrare a identității pentru 850 milioane de dolari

3m-vinde-afacerea-de-administrare-a-identitatii-pentru-850-milioane-de-dolari3M a anunțat marți că a semnat o înțelegere cu Gemalto pentru business-ul de administrare a identității din cardul departamentului de siguranță și securitate a traficului, pentru 850 de milioane de dolari.

Business-ul de administrare a identității de la 3M oferă hardware și software care permite verificarea identității și autentificarea, precum și cititoare sigure de materiale și documente. Afacerea care are vânzări globalea anuale de aproximativ 215 milioane de dolar include 3M Cogent, Inc., o întreagă susbsidiară a 3M care oferă un spectru întreg de soluții biometrice cu accent pe reprezentanții legii, controlul granițelor și identificarea civililor, scrie securityinfowatch.com.

„După completarea unui bilanț strategic, credem că afacerea de administrare a identității va fi mai bine poziționată cu o companie care se concentrează în principal pe soluții de securitate,” a declarat John Riccardi, vicepreședinte și manager general, Traffic Safety and Security Division, care face parte din Safety & Graphics Business a 3M.

Se așteaptă ca tranzacția să se încheie în prima jumătate a lui 2017 și se supune unor condiții, aprobări și cerințe de consultare și informare obișnuite. Aproximativ 450 de angajați ai 3M se vor transfera la Gemalto în cadrul achziției.

Gemalto este o firmă de securitate digitală din Olanda, conform wsj.com.

3M produce benzi adezive și Post-it Notes.

 

 

 

Share With: