[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

348 de milioane de camere vor fi conectate până în 2023 la nivel mondial

Un nou raport al ABI Research prevede o creștere a numărului de camere de supraveghere conectate, ajungând la 348 de milioane de camere până în 2023.

Conform unui nou raport al ABI Research, se așteaptă ca piața globală de camere video de supraveghere să ajungă la 348 de milioane de camere conectate până în 2023, generând venituri din servicii de aproximativ 12 miliarde de dolari, scrie securityinfowatch.com.

Ryan Harbison, analist de cercetare al ABI Research, spune că odată cu trecerea de la analog la IP și capacități de analiză direct pe dispozitiv, furnizorii de supraveghere video oferă în continuu camere conectate și servicii pentru acestea cu o valoare puternică.

Inițial, Harbison a spus că modelul VSaaS (Video Surveillance-as-a-Service) a fost dezvoltat pentru a crea pe piață noi oportunități pentru obținerea de venituri având în vedere creșterea standardizării produselor hardware pentru video. În plus, Harbison a spus că furnizorii și-au dat seama că aduc o valoare substanțială prin integrarea imaginilor video cu alte sisteme de securitate, precum control acces și alarmele la intruziune.

ai mulți furnizori de soluții oferă acum servicii profesionale extinse precum integrarea de sisteme, instalarea de dispozitive și personalizarea soluțiilor pentru utilizatorii finali. Aceste servicii sunt importante pentru toate instalările, și prin urmare, serviciile profesioniste de supraveghere video vor genera venituri de 10 miliarde de dolari la nivel mondial în 2023.

În Statele Unite, există oportunități suplimentare pentru furnizorii din afara Chinei din cauza faptului că guvernul a interzis folosirea echipamentelor de supraveghere video fabricate de producători chinezi. Furnizorii de servicii profesioniste pot profita pentru a ajuta entitățile din SUA să înlocuiască echipamentele interzise cu sisteme care respectă regula, conform lui Harbison, citat de securitysales.com.

Harbison atrage atenția că în mare parte China va achiziționa dispozitive de la producătorii chinezi. Pe termen scurt, producătorii ar trebui să se axeze pe piața din SUA.

Concluzia lui Harbison este că producătorii care se axează pe soluțiile cu valori potrivite pentru piețele potrivite își pot maximiza profiturile.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019