[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Agenda

DefCamp 2014 – Conferinta Internationala de Hacking & INFOSEC in Romania

În perioada 25 – 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România – CCSIR organizează cea de-a 5-a editie a celui mai hipnotizant eveniment de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de Est, DefCamp.

 

Evenimentul a incurajat mereu studenții și liceeni să participe, să cunoască și partea internațională a securității IT și să descopere noi modalități de a pune in practică toate cunoștiințele dobândite. Astfel, Studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului iar grupurile de cel putin 3 persoane se bucura de un discount de 15%, numarul biletelor fiind limitate.

DefCamp 2014 adună în capitală peste 600 de participanți și 40 de speakeri din România și din țările vecine, participanți cu niveluri de experiență variate – de la studenți și elevi până la lideri în industrie, formatori de opinie și experți în securitate cibernetică și research ce vor dezbate subiecte precum securitate & razboi cibernetic, securitate pe SCADA, securitate web, malware, forensics, network security, inginerie sociala samd.

“Evenimentul din această toamnă este cu siguranță așteptat de mulți români și nu numai; cercetările din cursul anului și problemele identificate ce țin de mediul virtual vor fi discutate de lideri din domeniu atât din Europa cât și din USA. Estimăm că anul acesta vom avea cea mai mare densitate de specialiști în securitate informatică pe metrul pătrat din ultimii 5 ani.”, a declarat Andrei Avădănei, fondatorul și coordonatorul conferinței DefCamp.

Cei doi keynotes din acest an sunt:

Mika Lauhde – Vice President at SSH Communication Security

Paul de Souza – Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI)

Lista speakerilor este intarita de alte nume din domeniu, precum Anthony Guess-Johnson – CSFI, Raoul Chiesa – The Security Brokers, Fadli B. Sidek – BT Global Services, Alex “Jay” Balan – BullGuard, Adrian Furtuna – KPMG, Cristian Stoica – UTI Group, Benjamin Brown – Akamai Technologies, Roger W. Kuhn, Jr – CSFI, Dragos Comaneci – Ixia, Moti Joseph – COSEINC, Marion Marschalek – Cyphort, Miguel Mota Veiga – Dognædis, Andrei Costin – Firmware.RE, Celil ÜNÜVER – SignalSEC, Julie Gommes – CybelAngel, Bogdan Belu – Distinct, Tudor Damian, Fahad Ehsan – USB AG, Rafael Fontes Souza – Green Hats, Yury Chemerkin, Andrei Hodorog. Mai multe detalii despre acestia si subiectele tratate puteti citi aici.

In plus, anul acesta au fost introduse in program si trei workshop-uri organizate in colaborare cu traineri straini din SUA si Europa:

Cursul de Cyber Warfare Operations & Design (25-27 Noiembrie).

Cursul de Digital Forensics (27 Noiembrie).

Cursul de Open Source Intelligence (OSINT) (26 Noiembrie)

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019