HomeStiriBusiness & TehnologieProvocarile Smart Home pentru firmele de securitate
provocarile-smart-home-pentru-firmele-de-securitate

Provocarile Smart Home pentru firmele de securitate

provocarile-smart-home-pentru-firmele-de-securitateCompaniile de securitate jocă un rol important în înmulțirea tehnologiilor smart home și cu toate acestea vor exista provocări pentru acestea, evidențiază IHS într-un raport.

„Pe deasupra,  companiile de securitate vor fi provocate în 2017, când în conformitate cu standardele UL vor apărea senzorii Z-Wave. (UL a aprobat cel mai nou protocol Z-Wave pentru conformitatea UL 1023, ceea ce înseamnă că detectoarele Z-Wave pot fi folosite în curând pentru instalarea de alarme profesionale.) Acest indicator este important, deoarece alrmele de intruziune care există folosesc radiouri care operează la 300/400 de megaherți (MHz),” a scris într-o notă de cercetare Blake Kozak, analist principal al IHS Technology. „Pentru a rămâne competitivi în 2016 și 2017, comercianții și furnizorii de servicii trebuie să ia în considerare modele de facturare flexibile precum și instalarea ‘Do It Yourself’ cu monitorizare profesională,” relatează securityinfowatch.com.

În plus, Kozak a spus că piața de produse smart home va continua să evolueze spre ecosisteme de comunicare machine-to-machine (M2M), care va crește numărul de dispozitive cu care consumatorii interacționează zi de zi și astfel oferă companiilor oportunitate de a vinde în plus produse și servicii.

Alte puncte iportante ale cercetării IHS sunt:

În 2015 erau aproximativ 16 milioane de dispozitive inteligente – dispozitive Do IT Yourself și dispozitive profesionale – pe piața din America.

Au fost instalate 8.5 milioane de dispozitive smart de securitate profesionale în 2015.

În afară de produsele de securitate, au fost vândute 15.5 de milioane de aplicații smart, termostate, becuri și ștechere.

Printre cele 410 companii care oferă servicii, dispozitive și platforme smart home și care au fost analizate de IHS, 228 suportă mai mult decât un singur protocol.

Wi-Fi-ul este cel mai popular protocol, reprezentând 34% dintre protocoalele suportate de cel 410 companii.

 

 

 

 

Share With: