Practici incorecte de vanzare in securitateCa orice alt domeniu, piata de securitate face obiectul unei concurente acerbe. In dorinta lor de a castiga cote de piata companiile apeleaza unori la practici incorecte. Desi acest subiect este larg dezbatut in comunitatea companiilor si specialistilor de securitate din Romania, marea majoritate a discutiilor se axeaza pe pretul incorect sau nejustificat de mic sau pe ilegalitatile comise de companiile de securitate in sensul scaderii costurilor pentru livrarea serviciilor.

 

hotii-fura-bunuri-de-valoare-in-aeroporturi-din-marea-britanie-la-ore-de-varfPe aeroporturile din Marea Britanie sunt furate bunuri zilnic, în cadrul procesului de scanare al bagajelor, deoarece hoții profită că verificările se fac sub presiunea timpului.

facebook-permite-autentificarea-in-doi-pasiFacebook adaugă o nouă măsură de securitate pentru protejarea conturilor de hackeri: autentificarea în doi pași.

cat-va-ajunge-sa-valoreze-piata-de-securitate-pentru-dispozitive-medicaleConform unei noi cercetări, piața de securitate pentru dispozitive medicale va ajunge la 6,59 miliarde de dolari până în 2023.

O femeie, agent de securitate al unui centru comercial din Marea Britanie, și soțul ei se fac vinovați de moartea unui om fără adăpost, fiind condamnați la 15 ani de închisoare.

paginile-false-de-pe-facebook-sunt-vinovate-de-60-din-phishing-ul-de-pe-canalele-de-social-mediaÎn primul trimestru din 2018, tehnologiile Kaspersky Lab anti-phishing au împiedicat accesul la paginile frauduloase ale rețelelor de socializare, dintre care 60% au fost pagini de Facebook false.

recomandarile-politiei-romane-pentru-folosirea-in-siguranta-a-telefonului-mobilPentru a îl folosi în siguranță, polițiștii vă recomandă să fiți precauți când instalați diverse aplicații și să nu accesați link-urile primite prin e-mailuri care solicită actualizarea informaţiilor personale.

o-echipa-de-cercetare-va-crea-noi-abordari-de-securitate-pentru-masinile-conectateSecForCARs este un proiect care va oferi securitate mașinilor conectate timp de trei ani. Proiectul a primit o bursă de 7,2 milioane de euro din partea guvernului german.

un-tanar-din-republica-moldova-risca-pana-la-7-ani-de-inchisoare-pentru-jafUn tânăr din Republica Moldova, bănuit de comiterea unui jaf în plină zi, riscă până la 7 ani de închisoare, conform legii.

primaria-ovidiu-inaugureaza-un-dispecerat-de-monitorizare-video-al-orasuluiPrimăria orașului Ovidiu a înființat o firmă de securitate, cu dotari de ultimă generație, care se ocupă de protecția localnicilor.