inovatiile-onssi-ce-vor-fi-prezentate-la-isc-west-2018OnSSI va prezenta în cadrul ISC West 2018 sistemul de video management Ocularis 5.5 împreună cu alte soluții obținute cu ajutorul parteneriatelor cu alte companii.

grindr-expusa-de-defecte-de-securitateExperții în securitate cibernetică avetizează că aplicația de dating Grindr expune datele personale ale utilizatorilor, inclusiv locația acestora.

solutiile-milestone-systems-prezentate-integratorilor-din-romaniaMilestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, a participat în perioada 26-28 martie la SIEL INVEST Open Days, un eveniment dedicat industriei de securitate din România.

 politistii-au-verificat-sistemele-electronice-de-alarmare-impotriva-efractieiPolițiștii vâlceni au verificat modul de instalare și funcționare al sistemelor electronice de alarmare împotriva efracției.

cert-ro-o-campanie-de-tip-scam-vizeaza-utilizatorii-vodafone-videoCERT-RO avertizează utilizatorii de Facebook cu privire la o campanie de tip SCAM ce vizează clienții Vodafone.

organizatiile-sunt-sfatuite-sa-dezvolte-abilitati-pentru-securitatea-ciberneticaRackspace, o firmă de cloud computing, îndeamnă organizațiile din Marea Britanie să facă mai mult pentru a dezvolta abilități pentru domeniul securității cibernetice.

cat-au-cheltuit-orasele-pe-supraveghere-video-anul-trecutLa nivel mondial, orașele au ajuns să cheltuie peste 3 miliarde de dolari pe echipamentelor de securitate pentru supravegherea video, în ultimul an.

un-dispecerat-911-din-sua-a-fost-tinta-hackerilorDispeceratul ce permite mobilizarea forțelor de intervenție în cazul apelurilor la 911 din Baltimore, SUA, a trecut pe modul manual din cauza hackerilor, la finalul săptămânii trecute.

politistii-au-verificat-respectarea-legii-333-2003-de-catre-agenti-de-paza-si-societati-comercialePolițiști tulceni, au verificat respectarea Legii 333/2003 și a H.G. 301/2012 de către agenţi de pază şi societăţi comerciale.

noi-camere-ip-cu-termoviziune-ale-hanwha-techwinCamerele cu termoviziune fac ca supreaveghere video să fie mai ușor de realizat în condiții de mediu dificile.