elko-romania-noua-serie-de-switch-uri-allied-telesis-x550ELKO Romania anunţă lansarea seriei de switch-uri Allied Telesis x550 dedicată migrării la standardul 10 Gigabit Ethernet.

surprins-de-agentul-de-securitate-ca-a-furat-sticle-de-whiskeyUn bărbat care a trecut de casa de marcat fără să plătească două sticle de whiskey, a fost prins de agentul de securitate al supermarketului, care a chemat poliția.

valoarea-reala-a-robotilor-de-securitateS-a vorbit foarte mult în ultima vreme despre roboți și inteligența artificială, iar valoarea roboților în industria de securitate este foarte importantă. Riscurile sunt pe masura!

o-arma-inteligenta-a-fost-deturnata-folosind-magnetiArmele inteligente ar trebui să fie mai sigure decât armele obișnuite, deoarece sunt create pentru a fi folosite doar cu o tehnologie care identifică persoana care folosește arma, dar una tot a fost deturnată.

politia-a-destructurat-9-grupari-infractionale-specializate-in-infractiuni-din-domeniul-cybercrimePoliția Română a efectuat, în primele 6 luni ale acestui an, aproape 400 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea a 9 grupări infracționale, specializate în infracţiuni din domeniul cybercrime.

un-hacker-din-marea-britanie-cunoscut-ca-spiderman-a-fost-judecatUn hacker din Marea Britanie, cunoscut online ca „Spiderman”, a fost judecat de un tribunal din Germania și condamnat la aproape doi ani de închisoare cu suspendare.

igpr-aviz-unitatilor-care-detin-bunuri-si-valoriIGPR precizează de ce unitățile, înființate ulterior intrării în vigoare a H.G. nr. 301/2012, care dețin bunuri și valori au nevoie de analiza de risc la securitate fizică încă de la înființare.

suceava-peste-o-suta-de-scoli-nu-au-autorizatie-pentru-securitate-la-incendiuPeste o sută de școli din județul Suceava nu au obținut încă autorizația de securitate la incendiu, existând 144 de școli care nu aveau autorizația.

google-a-descoperit-si-eliminat-20-de-aplicatii-de-spionajGoogle a șters 20 de aplicatii din Play Store, după ce a descoperit că acestea spionau utilizatorii, folosind informații colectate inclusiv de la unele dintre cele mai populare aplicații din lume.

politia-locala-timisoara-sanctionata-de-jandarmerie-pentru-lipsa-pazeiPolitia Locala Timișoara a fost sancționată de Jandarmerie, după ce, în cadrul unei partide de fotbal, paza nu a fost asigurată corespunzător.