obiective-economice-sanctionate-pentru-nerespectarea-masurilor-de-securitateÎn urma unui control la patru obiective economice din Bușteni, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de securitate.

programele-ransomware-pentru-dispozitive-mobile-o-amenintare-in-crestere-pe-pietele-dezvoltateAutorii de programe ransomware pentru dispozitive mobile își concentrează atacurile pe țările bogate. Piețele dezvoltate au venituri mai mari și, în plus, o infrastructură mai avansată și mai folosită de plăți electronice și mobile.

camerele-de-supraveghere-ale-obiectivelor-pazite-de-jandarmi-conectate-la-un-server-centralCamerele de supraveghere ale obiectivelor păzite de jandarmi, în judeţul Olt, vor fi conectate la un server central din sediul Inspectoratului, astfel încât intervenţiile să fie mai prompte.

un-dezvoltator-de-aplicatii-s-a-razbunat-pe-cei-care-inseala-oameni-onlineUn programator din SUA s-a răzbunat pe niște escroci blocându-le linia telefonică pe care o foloseau să înșele oamenii.

verificari-pe-linia-pazei-obiectivelorÎn urma unor verificări a respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor doi agenți de pază au fost sancționați.

japonia-vrea-sa-foloseasca-tehnologia-blockchain-pentru-sisteme-electronice-mai-sigureJaponia va începe testarea folosirii tehnologiei blockchain în acest an fiscal pentru aplicații de licitații.

elko-romania-anunta-lansarea-a-trei-noi-produse-milestone-xprotectELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă lansarea de către Milestone a trei noi produse XProtect ce folosesc cea mai recentă versiune de software management Milestone XProtect 2017 R2.

continua-actiunile-pentru-verificarea-respectarii-legii-333-2003-si-hg-301-2012Polițiștii din județul Prahova ontinuă acțiunile pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003 și HG 301/2012.

un-laptop-linux-creat-special-pentru-a-raspunde-nevoilor-de-securitateCreatorii laptopurilor Librem, care folosesc Linux, au anunțat că livrarea acestora nu va mai dura luni de zile ci doar câteva săptămâni.

optex-detectarea-infractiunilor-din-mediul-ruralFurturile de la fermele şi proprietăţile rurale din România au luat o tot mai mare amploare, provocând pagube și neliniște celor care locuiesc în mediul rural. Sistemele de securitate sunt aproape inexistente în localitățile mici, iar firmele ce pot asigura paza şi protecţia cer sume foarte mari pentru a aloca persoane în sate şi comune.