malware-ul-sub-forma-de-ghid-pentru-jocuri-face-multe-victimeAplicațiile mobile ghiduri pentru jocuri ca Fifa și Pokemon Go erau folosite pentru a infecta cu malware dispozitivele utilizatorilor.

noi-dispozitive-medicale-conectate-pot-reprezenta-un-risc-de-securitateStimulatoarele cardiace și pompele pentru insulină nu sunt singurele dispozitive medicale a căror securitate este îngrijorătoare.

chei-printate-3d-pentru-a-preveni-copierea-lor-videoPrintarea 3D poate ajuta la copierea cheilor, dar o companie din Elveția crează chei imposibil de copiat cu ajutorul acestei tehnologii de printare.

axis-lanseaza-camere-de-supraveghere-video-ce-pot-sa-previna-incendiile-si-exploziile-din-mediul-industrialAxis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă trei noi camere de supraveghere video IP dedicate mediului industrial cu factor mare de risc.

obiective-asigurate-cu-paza-controlate-de-politistiPolițiști din județul Alba au efectuat controale la obiective asigurate cu pază pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.

MilestoneMilestone Systems, liderul global al industriei de platforme deschise IP pentru management video, a organizat astăzi, în Bucureşti, evenimentul Milestone Open Platform Day.

camera-video-bx-cu-termoviziuneIndigoVision un lider în dezvoltarea de soluții video de securitate cuprinzătoare au prezentat la ISC West 2017 noua cameră video BX cu termoviziune.

o-companie-din-suedia-implanteaza-microcipuri-pentru-control-accesO firmă din Suedia propune angajaților implantarea unor cipuri care să fie folosite în control acces și pentru alte aplicații.

antivirusul-webroot-poate-sterge-fisiere-importante-din-windows-datorita-unei-eroriO eroare a antivirusului Webroot a face posibilă ștergerea de fișiere ale sistemului de operare Windows și cauzează și alte probleme pentru utilizatori.

barbat-arestat-dupa-ce-a-atacat-un-robot-de-securitateUn bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost arestat după ce a atacat și doborât un robot de securitate al companiei Knightscope aflat în patrulare într-un stat din SUA.