societati-sanctionate-pentru-nerespectarea-legii-333-20033 societăţi comerciale din Petroșani au fost sancționate de polițiști pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor.

ibm-informatiile-compromise-in-2016-au-depasit-cu-566-anii-precedentiÎn 2016, mai mult de 4 miliarde de arhive au fost compromise în lumea întreagă, depășind totalul ultimilor doi ani, confom unui raport al IBM Security.

un-nou-sistem-de-scanare-fara-contact-al-amprentelorCercetătorii din Hong Kong spun că au dezvoltat un nou sistem fără contact de scanare a amprentelor care împinge tehnologia într-o nouă zonă de viteză și acuratețe.

interfata-care-permite-integrarea-sistemelor-de-control-acces-ce-folosesc-cloud-ulClay Solutions a creat o interfață care permite integrarea sistemelor de control acces ce folosesc cloud-ul cu alte prtofolii ale companiilor.

camerele-nest-erau-expuse-unor-vulnerabilitati-de-securitateUn cercetător în securitate a făcut publice luna aceasta defecte de securitate al camerelor Nest care puteau permite hoților să le oprească, iar Nest a anunțat pe 30 martie că a remediat defecțiunea.

lastpass-avertizeaza-utilizatorii-de-existenta-unui-defect-de-securitateLastPass avertizează utilizatorii cu privirea la un defect de securitate „foarte sofisticat” descoperit de cercetătorul Tavis Ormandy de la Google.

mastercard-va-achizitiona-nudata-securityMastercard a anunțat că va achiziționa NuData pentru a integra tehnologia de administrare a fraudelor și produsele de securitate.

sanctiuni-la-h-g-301-2012Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău sin județul Iași au acționat pentru prevenirea infracțiunilor și menținerea siguranței publice, și au aplicat sancțiuni la H.G. 301/2012.

un-aeroport-din-marea-britanie-va-folosi-recunoasterea-facialaAeroportul Heathrow din Marea Britanie se pregătește să introducă un terminal automatizat de îmbarcare al pasagerilor care folosește recunoașterea facială.

israelul-autorizeaza-zborul-dronelor-autonome-ale-airoboticsCompania Airobotics a anunțat că în urmă cu câteva zile că a primit autorizația de a folosi drone autonome, din partea Autorității de Aviație Civilă din Israel.