Home2016November

elkotech-romania-anunta-lansarea-de-catre-moxa-a-computerului-industrial-mc-1100ELKOTech Romania anunţă lansarea de către Moxa a computerului industrial pentru aplicații de automatizare MC-1100.

axis-completeaza-seria-de-camere-de-supraveghere-dome-q35Axis completează seria de camere de supraveghere Q35 dome cu carcasa realizată din oţel inoxidabil.

unul-din-patru-puncte-wi-fi-asteapta-sa-fie-atacatKaspersky Lab a descoperit că 28% din peste 31 de milioane de hotspot-uri Wi-Fi, din toată lumea  nu sunt securizate si pun in pericol datele personale ale utilizatorilor.

castigatorii-concursului-din-domeniul-securitatii-informatice-organizat-de-usvConcursul din domeniul securității informatice, „CTF – Capture The Flag”, organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) și-a desemnat câștigătorii.

peste-8-400-de-politisti-vor-asigura-siguranta-zilei-nationale-a-romanieiPeste 8.400 de polițiști vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

de-ce-telefoanele-cu-android-sunt-mai-vulnerabile-decat-cele-produse-de-appleUn profesor de criptografie a dezvăluit care sunt limitările dispozitivelor cu Android față de cele cu iOS.

facebook-si-linkedin-folosite-de-un-malware-pentru-a-deturna-computereO nouă variantă a ransomware-ului Locky se folosește de defecțiuni ale modului de folosire a imaginilor de către rețelele sociale.

mai-putin-de-5-dintre-locuintele-din-romania-sunt-prevazute-cu-sisteme-de-alarmaConform unui studiu privind siguranța publică realizat de către Institutul pentru Prevenirea Criminalității mai puțin de 5% dintre locuințele din România sunt prevăzute cu sisteme de alarmă.

actiuni-ale-politistilor-pe-linia-respectarii-prevederilor-legii-333-2003În acest weekend, poliţiştii brăileni au acţionat în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

cum-pot-fi-eliminate-agresiunile-din-centrele-de-plasament-cu-ajutorul-tehnologieiCentrele de plasament sunt şi vor reprezenta un subiect sensibil. Copiii privaţi de îngrijirea   parentală au nevoie de orice ajutor pentru ca ulterior să se poată reintegra în societate. Tocmai de aceea abaterile de orice fel şi suferinţele copiilor trebuie reduse la minim.