Home2016October

cum-se-poate-beneficia-de-pe-urma-tehnologiei-biometriceAharon Zeevi Farkash, fondatorul și CEO-ul FST Biometrics Corporation a scris un articol despre modul în care agențiile de spionaj pot folosi tehnologia pentru a asigura securitatea.

zeci-de-sanctiuni-la-legea-333-2003-in-ilfov73 sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

jumatate-dintre-dispozitivele-mobile-sunt-expuse-amenintarilor-malwareJumătate dintre dispozitivele mobile din toată lumea sunt expuse amenințărilor malware, pentru că nu sunt protejate adecvat, se arată într-un studiu publicat vineri de o companie de specialitate.

noutatile-de-la-defcamp-2016La ediția de anul acesta a DefCamp, vor avea loc competiții noi de hacking și vor fi prezenți peste 1.000 de specialiști în securitate cibernetică.

axis-actualizeaza-gama-de-produse-p32-cea-mai-bine-vanduta-serie-de-camere-tip-domeNoile camere tip dome integrează senzori şi procesoare de imagine de ultimă generaţie, fiind dotate cu tehnologiile Wide Dynamic Range (WDR) – Forensic Capture, Axis Lightfinder şi Optimized IR.

trendurile-din-industria-de-supraveghere-videoConform experților din industrie există o gamă largă de trenduri pentru supravegherea video din punct de vedere al tehnologiei și a perspectivei de business.

microsoft-lanseaza-un-program-pentru-securizarea-azure-iotSecurity Program al Microsoft pentru Azure IoT va ajuta la conectarea clienților și a experților în securitate.

qualcomm-a-anuntat-ca-va-achizitiona-rivalul-nxp-semiconductorsQualcomm a anunțat că va achiziţiona NXP Semiconductors într-o tranzacție care valorează 47 de miliarde de dolari și va diversifica oferta pentru piața de produse Internet of Things.

cum-va-evolua-piata-de-control-acces-in-urmatorii-aniASSA ABLOY a realizat o cercetare asupra modului în care se schimbă piața de contol acces și a descoperit că evoluează rapid către o răspândire mai mare a soluțiilor wireless.

24-27-octombrie-49-de-sanctiuni-la-legea-333-200349 de sancțiuni la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.