Home2016

24-26-decembrie-sanctiuni-la-legea-333-200311 sancțiuni la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

hackerii-ar-putea-sa-opreasca-internetul-pentru-24-de-ore-anul-viitorUn reprezentatnt al companiei americane de securitate LogRhythm avertizează că anul viitor internetul va cădea pentru 24 de ore.

cele-mai-periculoase-si-cele-mai-sugure-orase-din-sua-in-2016Conform celui mai recent raport al FBI, cel mai periculos oraș cu peste 200.000 de locuitori din SUA este Detroit, iar cel mai sigur oraș este Irvine din statul american California.

elkotech-romania-noul-switch-video-4k-matrix-aten-vm0808haELKOTech Romania anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a switch-ului video 4K Matrix ATEN VM0808HA.

ucraina-suspecteaza-ca-un-atac-cibernetic-a-dus-la-o-pana-de-curentCompania care furnizează energie electrică în Ucraina investighează dacă o pana de curent produsă în Kiev s-a datorat hackerilor.

majoritatea-companiilor-spun-ca-securitatea-cibernetica-nu-În cadrul unui studiu EY, 86% dintre companiile chestionate spun că funcţia de securitate cibernetică nu satisface complet nevoile organizaţiei din care fac parte. 

google-a-creat-un-set-de-teste-de-securitate-pentru-identificarea-defectelor-de-criptareGoogle a creat Proiectul Wycheproof, care este alcătuit dintr-un set de teste de securitate pentru identificarea vulnerabilităților de criptare.

activitatea-agentilor-de-paza-controlata-de-politistiActivitatea agenților firmelor de securitate din Ploiești a fost controlată de polițiști.

sisteme-de-securitate-moderne-la-depozitele-de-munitii-ale-armatei-din-republica-moldova-videoUn sistem integrat de securitate cu monitorizare video va fi folosit la depozitele de muniții ale Armatei Naționale din Republica Moldova.