Gbriel Badea - FSSSocietățile de securitate privată se reorientează, de la furnizori de servicii asigurate eminamente de forța umană la soluții complexe de securitate, care presupun un mix de tehnologie și resurse umane.

atParlamentul Germaniei a fost victima unui atac cibernetic, susține publicația Deutsche Welle.

cetCetatea de Scaun a Sucevei va fi monitorizată video, punctul de supravegherea fiind un mijloc de comunicare audio cu turiștii care sunt în dificultate.

 

 

 

domDomeniile web de nișă au prezentat o atracție foarte mare pentru infractorii cibernetici, se arată într-un studiu Kaspersky.

 

 

 

vidDomeniul siguranței este mai vast și mai interesant ca niciodată și la fel ca orice alt domeniu al anului 2015, este bazat pe tehnologia din ce în ce mai evoluată.

WD Purple, unitatea de stocare dedicata supravegherii videoWD Purple este cea mai nouă unitate de stocare dezvoltată de Western Digital şi face parte din linia Color of Choice.

ipHunt Electronic a lansat camera IP infraroșu de tip bullet, care oferă o calitate mai mare a imaginii de până la 4 MP, la 30 de cadre de secundă.

scUn curs de securitate SCADA pentru sistemele de control industriale va avea loc în perioada 22-25 iunie 2015, la Impact Hub, în București.

sofPiața globală pentru software-ul de securitate a crescut la suma de 21,4 miliarde de dolari în 2014, deși profitul liderului Symantec a scăzut pentru al doilea an consecutiv.

longIdentificarea de la distanță, cunoscută ca tehnologia 433 MHz, reprezintă un nou pas pentru industria controlului accesului, care dezvoltă noi soluții de securitate.