Home2015February

janJandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin dintre H.C.M. Baia Mare și I.K. Savehof.

adnExperţii în securitate cibernetică avertizează că peste 5 miliarde de aplicaţii destinate sistemului Android sunt vulnerabile la atacurile hackerilor.

ramBotnet-ul Ramnit a fost doborât în cadrul unei operațiuni internaționale sprijinită de Centrul European de Criminalitate Cibernetică (E3) din Europol.

masterNoile tehnologii își lasă amprenta asupra cardurilor de credit, MasterCard fiind prima companie care revoluționează conceptul tranzacțiilor bancare.

WD Western Digital My CloudWD, o companie a Western Digital, anunţă extinderea liniei de dispozitive Network Attached Storage cu patru modele.

Furturi din societati comerciale – perchezitii in mai multe judeteMai multe persoane bănuite de furturi din societăți comerciale au fost reținute zilele acestea, în urma unor percheziții care au avut loc în mai multe județe.

axisProdusele AXIS Communications vor fi distribuite în Statele Unite ale Americii prin intermediul noului distribuitor TRI-ED.

silentSGP Technologies, creatorul smartphone-ului securizat Blackphone, va fi deținuta în totalitate de către furnizorul de comunicații criptate Silent Circle.

lenDupă scandalul malware-ului Superfish, Lenovo revine în atenția publicului după ce site-ul companiei a fost atacat de hackeri.

romPeste 20 de români au fost reținuți în Danemarca, sub acuzația de trafic de ființe umane și fraude financiare.