Samsung și Google integrează funcții de securitate KNOX în AndroidSamsung și Google au anunțat că tehnologia de securitate KNOX va fi integrată parțial în următoarea versiune Android, prezentată în cadrul Google I/O.

politiePoliția a desfășurat suplimentar acțiuni pentru combaterea faptelor antisociale,depistând peste 300 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în patru zile.

 

politiePeste 3100 de polițisti vor asigura desfășurarea în liniște a probelor scrise ale Bacalaureatului 2014, conform unui comunicat transmis de IGPR.

cyberUn sfert din atacurile cibernetice din Marea Britanie au vizat companiile tehnologice, conform noilor rapoarte NTT Com Security.

jandarmZeci de jandarmi montani au participat la o demonstrație de intervenție pentru salvarea unor persoane accidentate blocate în regiunea stâncoasă a Cheilor Bicazului.

Senzori  Wi-Fi sau Bluetooth, legati la sistemul de monitorizare videoOraşul Chicago beneficiază deja de o vastă reţea de monitorizare video, iar începând din această vară vor fi implementaţi senzori care vor transmite date despre zonele cele mai aglomerate, nivelul poluării sau de zgomot, precum şi starea vremii în anumite zone.

arO organizație pentru drepturile omului a acuzat oficialii din Arabia Saudită de infectare și monitorizare a dispozitivelor disidenților, prin malware de supraveghere.

hikvision braziliaCompania Hikvision a fost aleasă să ofere soluții de securitate pentru Cupa Mondială, constând în plasarea produselor companiei în Brazilia.

antiincendiuDomeniul securitatii antiincendiu își arată interesul pentru utilizarea dispozitivelor wireless și IP, potrivit noilor cercetări IHS.

 dellDell introduce noi caracteristici de securitate în produsele proprii, anunțând lansarea unui computer cu niveluri înalte de securitate și prevenire malware.