Descoperirile ca dispozitivele de monitorizat copii deturnate și mașinile deturnate de la distanță a dus la o creștere a eforturilor și noilor inițiative care includ definirea standardelor și practicilor de securitate pentru industria Internet of Things scrie techcrunch.com.
Există diferențe enorme între dispozitivele IoT și un computer tradițional.
Industria tehnologiei încearcă să învingă complexitatea acestor noi dispozitive pentru a se asigura că viitoarele IoT nu sunt umbrite de dezavantaje ale securității.
În comparație cu computerele și smartphone-urile, o mare parte din dispozitivele IoT nu pot rula software anti-malware din cauză că nu au un sistem de operare sau infrastructura necesară pentru suportul acestor aplicații. Ele nu au puterea de procesare pentru a purta tehnici avansate care sunt necesare pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice sofisticate, și nu au spațiul de stocare necesar pentru baza de date în continuă creștere a virușilor malware.
Ecosistemele IoT au nevoie de soluții bazate pe cloud care vor oferi utilizatorilor o interfață intuitivă pentru a controla dispozitivele și a le proteja de malware. De exemplu. Compania finlandeză F-Secure vrea să atingă acest țel cu un nou produs: Sense security monitor. Sense este un gadget mic care se conectează la router-ul de acasă și alocă puterea de procesare pentru găsirea și lupta împotriva virușilor din rețea.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…