Platforma Mylar este rezultatul unui proiect coordonat de studenții Institutului de Tehnologie din Massachusetss (M.I.T.). Conform lucrării în care este detaliat proiectul, ,,Building web applications on top of encrypted data using Mylar”, platforma poate cripta date pe servere și le poate decripta pe browsere-le utilizatorilor, dacă au codul corect, relatează ThreatPost.
Raluca Ada Popa, autorul lucrării și doctorant la Departamentul de Inginerie Electrică și Știință Computerizată, a lucrat împreună cu șase colegi timp de aproape doi ani la acest proiect. Deși scopul Mylar este să păstreze datele confidențiale în siguranță în fața incidentelor, face acest lucru operând sub premisa că serverul pe care datele sunt stocate a fost deja hack-uit.
,, Mylar presupune că orice parte a serverului poate fi compromisă, ca rezultat al vulnerabilităților software sau pentru că serverul de operare nu este de încredere. Astfel, confidențialitatea datelor este protejată în această conjunctură”, este relatat în lucrare.
Raluca Ada Popa planifică să prezinte Mylar în cadrul sesiunii USENIX’s Security and Privacy, împreună cu un colaborator în lucrare, Jonas Helfer.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…